Opisi vila koji su u ponudi: 

1 alexand

Psakoudia – Kuća Alexandra

Kuća Alexandra nalazi se na samoj plaži mesta Psakoudia i odlikuje se na prvom mestu terasama koje imaju direktan pogled na more. Četvorokrevetni studiji i apartmani nalaze se na prvom i drugom spratu. Svi imaju TV, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu, kao i signal za bežični internet. Ispred kuće postoje suncobrani i ležaljke koji se mogu koristiti uz naplatu konzumacije pića. Iza kuće ima prostora za parkiranje vozila.

2 pandora

Psakoudia – Kuća Pandora

Aparthotel Pandora se nalazi u najlepšem delu Psakudije, na samo 90m od mora i blagom uzvišenju koji većini studija i apartmana pruža prelep pogled na more. Studiji i apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi imaju SAT TV, besplatan signal za korišćenje bežičnog interneta kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Kuća Pandora je apartmanski deo hotela Melissa Gold Coast (udaljenost 450m) i zato za razliku od većine apartmanskih smeštaja na Sitoniji koji nude samo boravak u određenoj kući, kuća Pandora nudi gostima i brojne sadržaje hotela. Gosti mogu koristiti bazen hotela Melissa Gold Coast, ležaljke na plaži i bazenu (uz obaveznu konzumaciju pića). Najveća prednost jeste igraonica u sklopu hotela Melissa Gold Coast gde možete ostaviti decu profesionalnim animatorima na nekoliko sati po ceni od 5 eur. U navedenu cenu su uključeni sok ili voda, krofna, sladoled ili kokice i neograničen boravak u igraonici. Dok su deca u igraonici roditelji mogu uživati u beach baru Melissa Gold Coast hotela.

3 psak

Psakoudia – Kuća Porto Psakoudia

Nalazi se na samoj plaži Psakoudie. Glavne prednosti ove kuće su prelepo dvorište sa puno zelenila i skoro pa privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima koje su (u ograničenom broju) na usluzi gostima bez naknade. Studiji i apartmani su u prizemlju i na drugom spratu. Svi imaju TV, signal za bežični internet i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Pored apartmanskog smeštaja u ponudi je i hotelski smeštaj koji nude usluge polupansiona, na sledećim linkovima pogledajte ponudu:

Halkidiki  hoteli – sopstveni prevoz pretraga 1.

Halkidiki hoteli- sopstveni prevoz pretraga 2.

Psakoudia

Na samo 85km od Soluna, 20km od Nea Moudanie, u neposrednoj blizini Metamorfozisa, na ulasku na Sitoniju nalazi se mesto Psakoudia. Psakoudia je idealna baza za obilazak Sitonije, ako želite da Vam Solun još uvek bude na manje od sat vremena vožnje. Poznata je kao rajski deo tradicionalnog sela Ormilia, na 5km od Psakoudie, gde možete videti atraktivne, tradicionalne kuće i uske ulice. Idealno mesto za ljubitelje mira, tišine i pravog odmora.