Opisi vila koji su u ponudi za leto 

Lokacija: Vila Teo ima odličnu lokaciju. Nalazi se na samoj plaži letovališta i na kraju šetališta.

Opis: Poseduje dvokrevetna, trokrevetna I četvorokrevetna studija, smeštena u prizemlju, na prvom ili drugom spratu. Svaka od smeštajnih jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu aranžmana). Vila ima recepciju, a ispred vile je lepo uređen travnjak sa dečijim igračkama za dvorište.

Vila Sofia Ammos, kvalitetan objekat, kompletno renoviran pre 4 godine, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih 100 metara od dva velika supermarketa i na oko 250 metara od plaže. Već dugo godina je u našoj ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. Osim dva već pomenuta velika marketa, na svega 20 metara od kuće postoji još jedan manji, ali dobro snabdeven.

Kuća raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Pojedine smeštajne jedinice imaju krevete na sprat. Studiji u prizemlju nemaju terase već trem (terasni deo) sa koga se ulazi u smeštajnu jedinicu i posebno su pogodni za porodice sa decom i starije osobe kao i za putnike koji imaju kućne ljubimce jer je ovo jedan od retkih objekata koji je pet friendly.

Svaki studio poseduje osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu ili terasni deo sa garniturom za sedenje, LCD TV, komarnik i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno). U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. Kuća nema sopstveni parking.

Divni domaćini sa kojima sarađujemo duži niz godina će svakako vaš boravak u ovom objektu učiniti još prijatnijim.

Tip smeštaja:

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj ili dva obična ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja ili jedan bračni ležaj i kreveti na sprat (dimenzija 190×90)

Vila Konstantinos, kvalitetan, pre par godina kompletno renoviran objekat, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih 100 metara od dva velika supermarketa i na oko 230 metara od plaže.

Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim studiom sa pomoćnim ležajem. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu i gledaju ili ka ulici ili ka dvorištu. U prizemlju objekta se nalazi dobro snabdeven supermarket. Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, LCD TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno). Studiji nemaju peškire, a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. U objektu je gostima na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila Konstantinos ne poseduje sopstveni parking.

U dvorištu vile gosti mogu da roštiljaju (ne postoji zidani roštilj već klasičan koji obezbeđuje vlasnik objekta ako neko želi), a na raspolaganju su i stolice i stolovi za sedenje i odmor. Divni domaćini sa kojima sarađujemo duži niz godina će svakako vaš boravak u ovom objektu učiniti još prijatnijim.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj ili dva obična ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja
1/4+1 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna ležaja i klik klak ležaj dimenzija 175×90

*Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5 evra dnevno

Vila Golden Beach, veoma kvalitetan objekat novijeg datuma, nalazi se na svega 70 metara od šetališta i široke peščane plaže po kojoj je letovalište Nea Vrasna poznato. Osim blizine plaže, prednost ovoj vili dajemo i zbog činjenice da se nalazi relativno blizu centra Nea Vrasne, ali i nedaleko od šetališta koje spaja ovo i susedno letovalište Asprovalta sa brojnim turističkim sadržajima. Osim recepcije objekat raspolaže prostorijom za prtljag, sa tušem i toaletom koje gosti mogu koristiti poslednjeg dana nakon napuštanja soba.

Vila u svom sastavu ima dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu i gledaju ili ka ulici ili ka dvorištu. Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), komarnike, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, LCD TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 eura po danu). Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. Objekat ne poseduje sopstveni parking. U dvorištu vile gosti mogu da roštiljaju.

Kvalitet objekta i blizina plaže će, uz sjajne domaćine, vaš boravak u Nea Vrasni učiniti nezaboravnim.

Tip smeštaja:

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj ili dva obična ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja ili jedan bračni ležaj + jedan standardni ležaj sa fiokom koja se izvlači na punu visinu (dimenzija 190×80)

*Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5 evra dnevno

Vila ILION LUXURY je jedan od najkvalitetnijih objekata u ovoj regiji. Kompletno renovirana vila se nalazi u centru Asprovalte, na oko 120 metara od plaže, u drugoj ulici paralelnoj sa prelepim šetalištem na kojem se nalaze mnogobrojne taverne, kafići i prodavnice. Vila raspolaže trokrevetnim i 1/3+1 studijima i apartmanima na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, poseduju osnovno opremljenu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe i pribor za jelo), kupatilo, fen za kosu, LCD TV i klima uređaj koji je uključen u cenu. Promena posteljine se vrši na 5 dana, a u objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila ne poseduje sopstveni parking. Moguće je ubaciti krevetac (na upit).

Vila DINA je jedan od najkvalitetnijih objekata u ovoj regiji. Nalazi se u glavnoj ulici, nedaleko od brojnih restorana, kafića, butika, pekare, mesare, picerije, a na oko 180m od plaže. Vila poseduje apartmane i duplekse. Sve smeštajne jedinice su komforne i opremljene kuhinjom sa posudjem i priborom, klima uredjajem, kupatilom sa toaletom, terasom sa garniturom za sedenje i WiFi internetom. Vila poseduje 1/4 apartman i 1/6 duplekse.

APARTMAN 1/4 – nalazi se na poslednjem spratu ove vile. Sastoji se od spavaće sobe u kojoj se nalazi ili 1 francuski ležaj ili 2 singl ležaja, dok se u drugoj prostoriji nalazi kuhinja i 1 singl ležaj i 1 ležaj na razvlačenje. Kuhinja poseduje trpezarijski sto sa stolicama, šporet, kao i osnovni pribor i posudje. Apartman poseduje kupatilo sa tuš/wc. Terasa poseduje garniture za sedenje i sa terase se pruža pogled ka moru.

DUPLEX 1/5 i DUPLEKS 1/6 – se nalaze na prvom i drugom spratu vile Dina. Svaki duplex poseduje 2 spavaće sobe u kojima se nalazi ili francuski ležaj ili 2 spojena ležaja. U dnevnom boravku se nalaze 1 ležaj na razvlačenje (kod 1/5 duplexa) ili 2 ležaja na razvlačenje (kod 1/6 dupleksa). Kuhinja se nalazi u posebnoj prostoriji. Svaki dupleks poseduje kupatilo sa tuš/wc. Na terasi se nalazi garnitura za sedenje.

*Sve smeštajne jedinice poseduju klima uredjaj, čija je upotreba GRATIS
*Wi Fi Internet GRATIS
*Promena posteljine na pola smene
*Vila NE POSEDUJE PEŠKIRE.

Vila Konstantinos, Nea Vrasna 2023

Vila Konstantinos – kvalitetan, pre par godina kompletno renoviran objekat, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Nea Vrasnu, na nekih 100 metara od dva velika supermarketa i na oko 230 metara od plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim studiom sa pomoćnim ležajem. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu i gledaju ili ka ulici ili ka dvorištu. U prizemlju objekta se nalazi dobro snabdeven supermarket. Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, LCD TV i klima uređaj čije je korišćenje besplatno. Studiji nemaju peškire, a promena posteljine se vrši na 5 dana. U objektu je gostima na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila Konstantinos ne poseduje sopstveni parking. U dvorištu vile gosti mogu da roštiljaju (ne postoji zidani roštilj već klasičan koji obezbeđuje vlasnik objekta ako neko želi), a na raspolaganju su i stolice i stolovi za sedenje i odmor. Divni domaćini sa kojima sarađujemo duži niz godina će svakako vaš boravak u ovom objektu učiniti još prijatnijim.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja
1/4+1 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna ležaja i klik klak ležaj dimenzija 175×90

*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – GRATIS
*WI-FI INTERNET KONEKCIJA – GRATIS

Vila Andrea se nalazi na 40-ak metara od šetališta i plaže u Asprovalti. Poseduje četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne dupleks apartmane, smeštene u visokom prizemlju i na prvom spratu. Svaki apartman sadrži dve odvojene spavaće sobe, osnovno opremljenu kuhinju sa frižiderom, rešoom, posuđem i escajgom srazmerno broju kreveta, renovirano kupatilo, terasu, TV i klima uređaj, čije se korišćenje dodatno naplaćuje (8 eura dnevno). Postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta, dok se promena posteljine vrši na polovini boravka.

Vila Elkon se nalazi u centralnom delu Asprovalte, na glavnoj ulici i na oko 150 metara udaljenosti od plaže. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni, četvorokrevetni i petokrevetni apartmani novijeg datuma kao i novosagrađeni trokrevetni studiji koji su prve goste primili u letnjoj sezoni 2019. Trokrevetni apartmani pored spavaće sobe poseduju i kuhinju (koja nije odvojena vratima) u kojoj se nalazi jedan ležaj. Četvorokrevetni i petokrevetni apartmani imaju po jedan krevet na sprat. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. Jedan od dvokrevetnih studija i trokrevetni apartman u prizemlju imaju zajedničku terasu. Promena posteljine je jedanput u toku boravka a u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

ApartHotel Afroditi se nalazi na samoj plaži u mestu Vrasna Paralia. U sklopu objekta se nalaze restoran, snack bar i recepcija. Vila raspolaže dvokrevetnim studijima sa i bez pogleda na more, kao i trokrevetnim studijima bez pogleda na more. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju srazmerno broju ležajeva, kupatilo, SAT TV, terasu i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. U vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta, kao i doplate za doručak na licu mesta. Promena posteljine i peškira je jedanput u toku borav

Vila Antonia se nalazi u delu Nea Vrasne ka Asprovalti, na oko 40 metara udaljenosti od plaže i u blizini naše vile Aleksandros. U ponudi je smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, novijeg datuma. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu (jedan od studija ima terasu ispred ulaza), Tv i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje po danu korišćenja. Promena posteljine je jedanput u toku boravka, dok u vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

Vila Ioanna (Joana) se nalazi na oko 230 metara udaljenosti od plaže u Nea Vrasni i u blizini naše vile Evgenia. U ponudi ovog objekta su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji koji su smešteni na prvom i drugom spratu. Svaki od studija poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana dok se promena posteljine vrši jedanput u toku boravka. U objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

ZA DETALJNIJE CENOVNIKE I SMENE, AUTOBUSKI / SOPSTVENI PREVOZ NAS KONTAKTIRAJTE  ili nam prosledite UPIT a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama…

ONLINE REZERVACIJA GRČKA LETO

Asprovalta se nalazi na oko 70 km istočno od Soluna na putu za Kavalu, nedaleko od Uranopolisa i trećeg prsta Halkidikija, Atos. Pripada opštini Svetog Đorđa i oblasti Soluna, a od popularnog Stavrosa je udaljena samo 4 km. Obala ovog modernog turističkog gradića je godinama nagrađivana Plavom zastavom Evropske unije. Savršeno sređena peščana plaža duga oko 1 km i usluga u samom gradu, zabava i smeštaj u izabranim vilama, kulturne manifestacije koje organizuju meštani, privlači i one najprobirljivije. Idealno je mesto za porodice sa decom i sve one koji žele miran odmor. Studiji u vili Panorama pružaju upravo miran i ugodan boravak, ponude su povoljne i pristupačne tokom cele godine, a lepota vašeg leta  je i u tome što je Asprovalta vrlo lako dostupna destinacija, kako autobuskim tako i sopstvenim prevozom, smeštena nedaleko od granice, te je i sam put potpuno opušten i neumarajući. Lokacija Asprovalte je takođe idealna i za sve one putnike koji žele da istraže i obiđu lepote i znamenitosti regije. Ne propustite krstarenje oko Svete Gore, Aristotelovu Stagiru, antički grad Filipi, a u samoj Asprovalti crkvu Svetog Đorđa gde se već vekovima (od 16. veka) nalazi ikona ovog sveca.