Opisi vila u ponudi:

Lokacija: Vila Xenia je odlično pozicionirana, nalazi se u glavnoj ulici, u neposrednoj blizini centra mesta i udaljena je oko 50m od mora.

Opis: Sve smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze na prvom spratu i imaju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, peškire,  terasu, TV (bez Srpskih kanala), WiFi internet i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta od 5e/dnevno ). Neki apartmani imaju delimičan ili direktan pogled na more a neki na ulicu. Preporučuje se za sve kategorije turista.

Lokacija: Vila Daskalos se nalazi u neposrednoj blizini centra mesta Nidri, udaljena je oko 80m od glavne ulice i oko 180m od plaže.

Opis: Sva studija se nalaze u prizemlju i imaju kuhinju, kupatilo/wc, terasu sa pogledom na dvorište ili ulicu, TV, WiFi internet, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 4€ dnevno). Vila poseduje i baštenski deo sa suncobranima i garniturom za sedenje kao i privatni parking. Studio br.4 ima trem terasu i izdvojen ulaz u odnosu na ostale smeštajne jedinice.

Lokacija: Vila Lampsi se nalazi u centralnom delu Nidria, udaljena od plaže 200m.

Opis: Objekat poseduje bazen I ležaljke oko bazena. U našoj ponudi su trokrevetni I četvorokrevetni apartmani, smešteni na prvom spratu I svi imaju pogled na bazen,  a svaki od njih poseduje kompletno opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, WiFi, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta od 5e dnevno).

Lokacija: Vila Ptraksiteli se nalazi u mestu Nikiana, udaljena oko 10km od glavnog grada Lefkasa, idealno je pozicionirana, nalazi se na samoj obali mora, iz spavaće sobe se izlazi direkno na plažu.

Opis: Svi apartmani se nalaze u prizemlju, i svi imaju direktan pogled na more. Poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, komarnike na prozorima, TV, WiFi internet, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno), dve ležaljke za plažu (po apartmanu), privatni parking i veliku baštu sa roštiljem. U blizini se nalazi glavna ulica sa šetalištem i mnogobrojnim prodavnicama, restoranima i drugim turističkim sadržajima. 

Vila George – Nikiana, Lefkada: Vila George se nalazi na odličnoj lokaciji u gradu Nikiana. Vila George je udaljena od plaže na svega 50-tak metara, i to je plaža na koju gosti obično idu posle podne, kada obiđu prelepe plaže na zapadnoj obali po kojima je Lefkada popularna. Takođe na oko 100m od Vile George počinje i mala luka za ribarske brodiće, gde se nalaze prelepi kafići i restorani koji gledaju na more. Prve prodavnice su od vile na oko 150m, gde počinje i šetalište koje je prepuno raznim prodavnicama, restoranima, kafićima, supermarketima, pekarama, poslastičarnicama… Odlična baza za istraživanje ostrva uz večernje uživanje u nekom od predivnih restorana. Topla preporuka za sve  putnika.

DVOKREVETNI STUDIO: Dvokrevetni studio se sastoji od jednog francuskog ležaja ili dva singl standardna ležaja, dva noćna stočića pored kreveta, dve lampe, TV, klima uređaj, ormar. Kuhinja se sastoji od šporeta sa dve ringle, frižidera, aspiratora i neophodnog posuđa za dve osobe. Kupatilo je moderno i prostrano i u svom sastavu sadrži tuš kabinu. Na terasu se izlazi iz spavaće sobe. Terasa je takođe prostrana i sastoji se od stola sa dve stolice. Smeštajne jedinice u vili George su prostrane i posebna pažnja se poklanja na čistoću.

Vila Afedra Nidri se nalazi u centru Nidrija, na samo 50m od šetališta i 300m od centra mesta. Vila se nalazi i na 70m od plaže. Parking je moguć u blizini kuće. Mogućnost korišćenja bazena hotela PALMYRA koji se nalazi na 30m od vile uz kupljeno piće. Ova vila će Vam doneti pravu dozu odmora i uživanja, koje Vam pruža Lefkada. Ne propustite malo luksuza i zadovoljstva.

DVOKREVETNI / TROKREVETNI STUDIO: Studio se sastoji od dva/tri klasična standardna ležaja dimenzija 90x190cm. Poseduje i plazma TV/KAT, kao i čajnu kuhinju opremljenu posuđem za 2-3 osobe. Prelepe i prostrane sobe, svaka poseduje sopstveno kupatilo sa tuš/WC, kao i fen za kosu. Svaki studio ima sopstvenu terasu, od kojih neke imaju delimičan pogled na more.

ČIŠĆENJE APARTMANA I PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA JE NA POLA SMENE.
KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE NAPLAĆUJE NA LICU MESTA 5 EURA PO DANU (OPCIONO) 

        

Apartmani Lefkas – Na samom ulazu u prelepu Lefkadu, u strogom centru glavnog grada Lefkasa, nalaze se Lefkas apartmani. Sama kuća je smeštena na samo 50 metara od glavnog šetališta, i isto toliko od brojnih restorana, kafića, poslastičarnica, prodavnica suvenira, noćnih klubova, a opet u veoma mirnoj ulici. Ispred same vile nalazi se veliki park, a pogled iz apartmana je na usidrene brodove i jahte, more, i u daljini na planine. Najbliži supermarket je na 30 metara od kuće. Izvrsna lokacija Vam pruža mogućnost svih vrsta odmora. Na 700m od vile nalazi se najveća peščana plaža dugačka 9 km, dok je jedna od najlepših plaža Katizma udaljena 16 km od vile, do koje je moguće doći kolima, motorom, ili autobusom koji staje u neposrednoj blizini vile i vodi direktno do plaže. Mnoge ekskurzije, obilasci, blizina plaža, kao i popodnevna šetnja i noćni izlazak, učiniće vaše letovanje nezaboravnim.

DVOKREVETNI I 1/2+1 APARTMAN: Prelepi i prostrani apartman ima spavaću sobu sa francuskim ležajem i drugu prostoriju sa kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom za ručavanje (a kod 1/2+1 apartmana se u ovoj prostoriji nalazi i ležaj na razvlačenje). Svaki apartman poseduje TV/SAT, klima uređaj, kupatilo sa tuš/wc i terasu koja je opemljena garniturom za sedenje. Pojedine terase imaju pogled ka moru, dok su neke od terasa okrenute ka dvorištu. 

KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE NAPLAĆUJE NA LICU MESTA 6 EVRA PO DANU (OPCIONO) 
KORIŠĆENJE INTERNETA WI-FI – GRATIS
ČISĆENJE, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 3 DANA

VILA FILIOS se nalazi u centralnom delu turističkog mesta Nidri. Od obale je udaljena 80m, a od gradske plaže u Nidriju oko 350m. Glavno šetalište u kome je najveća koncentracija prelepih restorana i kafića se nalazi na 50 m od vile, Prelepa vila koja je u potpunosti renovirana u svom sastavu ima lepo dvorište u kome gosti, takodje mogu uživati. Prelepi studiji koji su u zakupu Turističke agencije Sole Azur se nalaze na prvom spratu. U neposrednoj blizine Vile Filio se nalaze pekare, prodavnice široke potrošnje, poslastičarnice, prodavnice suvenira, apoteke. Zbog svoje dobre lokacije, Vilu Filio preporučujemo gostima svih uzrasta. Vila poseduje dvokrevetne studije,kao i 1/2+1 studije.


DVOKREVETNI STUDIO: Studio se sastoji od dva klasična standardna ležaja ili francuskog ležaja. Poseduje i plazma TV/KAT, kao i čajnu kuhinju opremljenu sa posudjem za 2 osobe. Takodje, svaki studio poseduje  sopstveno kupatilo sa tuš/wc. Svaki studio ima sopstvenu terasu sa garniturom za sedenje za 2 osobe.

1/2+1 STUDIO: Studio se sastoji od dva klasična standardna ležaja ili francuskog ležaja I sofa lezaja. Poseduje i plazma TV/KAT, kao i čajnu kuhinju opremljenu sa posudjem za 3 osobe. Takodje, svaki studio poseduje  sopstveno kupatilo sa tuš/wc. Svaki studio ima sopstvenu terasu sa garniturom za sedenje za 3 osobe.

 *Čišćenje je dva puta tokom boravka, kao i promena posteljine i peškira.
*Klima uredjaj uz doplatu 5 eura dnevno na licu mesta (opciono)
*WiFi internet – GRATIS
*Parking – GRATIS

Vila Matsouca se nalazi u mestu Nikiana na ostrvu Lefkada I odlična je polazna tačka za otkrivanje i upoznavanje ostrva. Mesto Nikiana je udaljeno od grada Lefkasa nekih 12 km a od od mesta Nidri 7 km. Vila Matsouca se nalazi u srcu Nikiane u strogom centru mesta. Ova lokacija Vam pruža mogućnost da vrlo lako tokom dana krenete ka poznatim plažama koje se nalaze na zapadnom delu ostrva, pa i do glavnog grada Lefkade i popularnog turističkog mesta Nidri. Takođe ova lokacija Vam pruža mogućnost bržeg obilaska mesta Nikiana, koji Vam pruža pregršt restorana, kafića i barova. U blizini vile Matsouca nalazi se supermarket, pekara, poslastičarnica, suvenirnica, butici i sve ostalo što je potrebno za miran a ujedno i aktivan odmor na Lefkadi.

Mesto Nikiana poseduje i dve plaže. Jednu veću, gradsku plažu, koja je od vile udaljena nepunih 200m dok je najbliža manja plaža na nepunih 150m od vile. Lepo veliko šetalište duž cele Nikiane, nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a riblji restoran, klasičan restoran i manji noćni klub u luci Nikiane upotpuniće Vaš odmor.

Vila Matsouca je topla preporuka za sve koji sa jedne strane žele mirniji odmor pretpleten duhom avanture.

 Dvokrevetni/trokrevetni studio: Svaki studio se sastoji od jednog francuskog i jednog singl ležaja ili tri singl standardna ležaja, dva noćna stočića pored kreveta, dve lampe, TV, klima uređaj, ormar. Kuhinja se sastoji od šporeta sa dve ringle, frižidera, aspiratora i neophodnog posuđa za dve/tri osobe. Kupatilo sadrži tuš kabinu. Na terasu se izlazi iz spavaće sobe. Terasa se sastoji od stola sa dve/tri stolice.

 *Čišćenje studija je na 2 puta u toku boravka, promena posteljine i peškira na pola smene.
*Korišćenje klima uredjaja – uz doplatu od 5 eura dnevno (opciono)
*WiFi internet – GRATIS

Vila Sunny Garden je potpuno nov objekat na našem tržištu. Nalazi se u mestu Nidri na odličnoj lokaciji. Mirno okruženje i zelenilo sa jedne strane , a blizina centra i šetališta sa druge strane, učiniće i najzahtevnije goste zadovoljnim. Prostrana vila sa bazenom i dvorištem, sa mogućnošću korišćenja roštilja, pružaju porodicama sa decom, prijateljima i parovima potpun osećaj godišnjeg odmora. Privatan parking za goste vile Sunny Garden, nalazi se uz samu vilu, tako da sama vila pruža sve što je potrebno za odličan odmor. Pored predstavnika agencije koji Vam je na raspolaganjum tu su i ljubazni domaćini koji će Vam pomoći u slučaju da Vam nešto treba. Vila Sunny Graden se nalazi u srcu Nidrija na samo 100m od novog – starog šetališta i na 130m od luke u Nidriju, a na nekih 200m od najbliže plaže u Nidriju. U blizini se nalazi supermarket, pekara, butici, prodavnice suvenira, mnoštvo barova i restorana. 

Po našoj proceni, topla preporuka za sve putnike.

.DVOKREVETNE SOBE: Dvokrevetne sobe se nalaze na prvom spratu ove vile. Potpuno renovirane sobe u modernom stilu se sastoje od dva singl ležaja (koja se lako spoje u bračni ležaj) ili Francuski krevet (koji se lako odvoji u dva singl ležaja) sa debelim hotelskim dušekom pružiće Vam udobnost i miran san. Pored kreveta su dva noćna stočića sa dve lampe. U sklopu dvokrevetne sobe je manji frižider, noćni sto sa ogledalom, TV, klima uređaj, kao i otvoreni garderober. Moderno kupatilo sa tuš kabinom, kao i terasa su sastavni deo svake sobe. 

 Važna napomena za dvokrevetne sobe: Dvokrevetne sobe ne poseduju kuhinju, već je kuhinja odvojena u posebnoj prostoriji na istom prvom spratu i mogu je koristiti svi gosti na prvom spratu. Kuhinja je velika i prostrana i u svom sastavu ima veliki frižider sa posebnom komorom za zamrzavanje, šporet sa četiri ringle i rernom za pečenje, sudopera, aspirator i dovoljno posuđa za sve goste. Kuhinja poseduje i izlaz na veliku terasu sa stolom i četiri stolice tako da možete tu obedovati, a soba će Vam ostati bez mirisa iz kuhinja i odpadaka od hrane.

 ČETVOROKREVETNA SOBA – APARTMAN :

Četvorokrevetna soba-apartman se takođe nalazi na prvom spratu. Ova lepa i prostrana smeštajna jedinica se sastoji od dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa dva odvojena singl ležaja, jedan veći noćni stočić, TV uređaj, klima uređaj, garderober. Direktan izlaz na prvu terasu, i druge spavaće sobe sa Francuskim ležajem, dva noćna stočića, frižider srednje veličine, TV uređaj, klima uređaj, garderober i izlaz na drugu terasu. Kupatilo prostrano sa tuš kabinom.

 Važna napomena: Četvorokrevetna soba-apartman ne poseduje kuhinju, već je kuhinja odvojena u posebnoj prostoriji na istom prvom spratu i mogu je koristiti svi gosti na prvom spratu. Kuhinja je velika i prostrana i u svom sastavu ima veliki frižider sa posebnom komorom za zamrzavanje, šporet sa četiri ringle i rernom za pečenje, sudopera, aspirator i dovoljno posuđa za sve goste. Kuhinja poseduje i izlaz na veliku terasu sa stolom i četiri stolice tako da možete tu obedovati, a soba će Vam ostati bez mirisa iz kuhinja i odpadaka od hrane.

 APARTMANI 1/4: Veliki prostrani apartmani namenjeni za četiri osobe, nalaze se u prizemlju vile i pojedini gledaju na dvorište, dok neki imaju pogled na bazen. Sastoje se od spavaće sobe u kojoj se nalaze ili dva standard ležaja ili francuski ležaj i kuhinje gde se nalazi ili dva ležaja ili ležaj na razvlačenje. Apartmani poseduju kupatilo sa tušem, terasu sa garniturom za sedenje, klima uredjaj, kuhinju sa pratećim priborom. 

*Čišćenje je svakog dana boravka, promena posteljine 3-eg i 6-og dana, promena peškira na dva dana.
*Klima uredjaj GRATIS
*WiFi internet – GRATIS
*Parking – GRATIS

Lokacija: Vila se nalazi u centralnom, ali mirnom delu Nidrija, na samoj obali.  Usluga: Najam studija / Noćenje sa doručkom. Smeštaj: Raspolaže 1/2 studijima, kao i 1/2 sobama. Sadržaj: Svi studiji poseduju kuhinju, (sem soba koje poseduju samo frižider, a doručak se služi u Eva Beach hotelu), twc, terasu, TV, klima uređaj (doplata na licu mesta). Sobe i studiji se čiste 3 puta u toku smene, posteljina i peškiri se menjaju 2 puta u toku smene. Krevetac besplatno (uz prethodnu najavu).

Lokacija: Vila se nalazi u mirnom delu Nidrija. Udaljena je oko 300m od plaže i 150m od glavne ulice. Usluga: Najam studija 1/2 ,1/2+1 i 1/3. Smeštaj: Raspolaže dvokrevetnim, dvokrevetnim sa pomoćnim ležajem, kao i trokrevetnim studijima smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Sadržaj: Svi studiji sadrže internet, kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (doplata na licu mesta). Sobe se čiste svakog dana, zamena posteljine i peškira jednom u toku smene. Vila poseduje sopstveni parking.

Vila Tula se nalazi u mirnom delu mesta Nidri, udaljena je oko 300m od glavne ulice, oko 450m od mora i 6-8 minuta od gradkse plaže.

Sve smeštajne jedinice u našoj ponudi se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i imaju pogled na dvorište ili ulicu. Svaki studio i apartman opremljen je: čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom i klima uređajem. Klima uređaj se dodatno doplaćuje na licu mesta (6€ po danu). Apartman poseduje 2 klima uređaja (12€ po danu). Vila ima sopstveni parking koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Vila Metropol nalazi se nedaleko od strogog centra Nidrija, u ulici koja je stotinak metara udaljena od pešačke zone.

Vila je trospratna I u svojoj strukturi ima dvokrevetne i trokrevetne studije kao i četvorokrevetne apartmane koji se nalaze na drugom spratu.

Svaki studio I apartman opremljen je: čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom i klima uređajem. Klima uređaj se dodatno doplaćuje na licu mesta (6€ po danu). Apartman poseduje 2 klima uređaja (12€ po danu).

Luka iz koje polaze brodići za obilazak Lefkade I okolnih ostrva udaljena je 150m od vile, dok je gradska plaža udaljena 5-8 minuta hoda.

Ukoliko želite da budete u blizini centra dešavanja, a istovremeno da imate svoj mir, vila Metropol je pravi izbor za Vas.

Hotel Ermis (sunshine) nalazi se u mestu Ligia na samo 100 metara od plaže i na 300 metara od šarmantne luke. Pozicija ovog hotela omogućava izuzetno lak pristup svim ostalim delovima Lefkade. Grad Lefkas je udaljen oko 4 km, Nidri  7 km, aerodrom je udaljen oko 19 km.

Hotel ima: recepciju, klimu, baštu, restoran, bazen sa ležaljkama i suncobranima kao i bar na bazenu, rent-a-car. Prodavnice, suvenirnice i mini market nalaze se u neposrednoj blizini hotela. Besplatan privatni parking nalazi se takođe u blizini(u zavisnosti od raspoloživosti, nije garantovan).

Hotel poseduje dvokrevetne i family sobe. Sve sobe imaju opremljeno kupatilo, balkon sa pogledom na baštu ili bazen, klimu, TV i mini bar.

Hotel poslužuje bogat doručak sa lokalnim, grčkim, proizvodima.

Hotel Aliki smešten u mestu Aliki u oblasti Nikiana, zahvaljujući svojoj zavidnoj lokaciji pruža svojim korisnicima spektakularan pogled na more i okolna ostrva. Smešten je na vrhu litice, okružen bujnom vegetacijom,i  iako udaljen više od 1,5 km od najbliže plaže svojim posetiocima pruža sve preduslove za savršen odmor.  Objekat se nalazi na 10 km od Lefkade , 4km od Nidrija i 1 km od Nikiane.

Gostoljubivo osoblje hotela doprineće tome da vaš boravak ovde bude zaista nezaboravan i uputiće vas na okolna mesta i plaže u ovoj oblasti koje svakako ne smete propustiti.Okružen bujnim zelenilom  u mirnom okruženju   sa pogledom na   jonsko plavetnilo ovaj hotel predstavlja pravu oazu savršenog odmora.

Hotel ima: recepciju, lift, prodavnice u blizini, doktora (na poziv), parking, Wi Fi, restoran, bar i bazen.

Hotel poseduje prostrane sobe sa mini barom, TV-om, klimom, i balkonom gde možete sedeti, osvežiti se i uživati u pogledu na okolna ostrva uključujući i Onasisovo ostrvo Scorpios.

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

Hotel Nefeli smešten je u centru seoca Agios Nikitas, na svega 200 m od mora. Hotel je u potpunosti renoviran 2019. U ponudi je 4 studija i 16 deluxe soba.

Hotel je kategorizovan sa dve zvezdice , a ljubazno osoblje će se potruditi da vaš boravak bude zaista prijatan.

Hotel ima: recepciju, prodavnice u blizini, doktora(na poziv), parking (ograničen broj mesta)Wi Fi, restoran gde se poslužuje doručak.

Sobe su moderno uredjene i poseduju: TV, klimu, balkon/terasu,  kupatilo, frižider/mini bar, Wi Fi, krevetac. U studijima je i opremljena mini kuhinja.

Usluga u hotelu je na bazi  najma ili noćenja sa doručkom.

Hotel Vilagio Maistro na oko 1,5 od Lefkasa i oko 500 metara od plaže Agios Ioanis, predstavlja veliki kompleks sa 11 mezoneta u okviru 5 bungalova i 30 apartmana raspoređenih u 6 nezavisnih zgrada. Idealan hotel za ljubitelje mirnijeg harmoničnog odmora u prijatnom okruženju, za koji smo sigurni da će zadovoljiti sve vaše prohteve.

Sve sobe opremljene su: klimom, SAT TV-om, kupatilom i kuhinjom sa frižiderom. Vilagio  Maistro ima velike apartmane koji uključuju dnevnu sobu sa kaminom. Sve sobe imaju terase sa pogledom na bazen.

Hotel raspolaže velikim kao i dečijim bazenom, barom na bazenu, baštom,parkingom, roštiljem, recepcijom, a gostima se nude i usluge rentiranja automobila, doktor na poziv, Wi Fi. Za ljubitelje sporta tu su teretana, stoni tenis i sportovi na vodi. Za mališane je obezbeđeno i igralište. Dozvoljeni su kućni ljubimci.

Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom ili polupansion (švedski sto).

Kastro Maistro smešten je nedaleko od čuvene plaže Agios Ioanis koja je jedna od najboljih destinacija u Evropi za surfovanje. Ljubitelji  surfovanja ovde će naići na pravi raj.

Hotel okružen maslinjacima, i lepo  uredjenim vrtom sa roštiljem nudi svojim posetiocima zaista sve preduslove za ugodan boravak. Besplatan parking, Wi Fi, rent-a-car/bike  na recepciji, doktor (na poziv), restoran, bazen, bar na bazenu, suncobrani i ležaljke kod bazena, teniski teren (uz doplatu), stoni tenis, igralište za decu, organizovan večernji program uz živu muziku, čine ovaj hotel veoma privlačnim ljubitejima dobrog odmora. Hotel je pogodan i za osobe sa posebnim potrebama.

Hotel u ponudi ima Apartmane, Deluxe  studije, Suite sa privatnim bazenom. Sve smeštajne jedinice imaju: A/C, TV, Wi Fi, balkon/terasu, frižider/mini bar, mini kuhinju, krevetac.

Hotel dozvoljava i prisustvo manjih kućnih ljubimaca.

Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (bufet).

 

ZA DETALJNIJE CENOVNIKE I SMENE, AUTOBUSKI / SOPSTVENI PREVOZ NAS KONTAKTIRAJTE  ili nam prosledite a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama…  

ONLINE REZERVACIJA GRČKA LETO

 

Lefkada 2023 – Četvrto po veličini ostrvo Jonskog arhipelaga nalazi se između Krfa i Kefalonije. Samo ostrvo je veoma specifično, prvo zbog same činjenice da vam nije potreban trajekt da do njega dođete, jer je sa kopnom spojeno plutajućim pokretnim mostom dužine 50 metara, što je značajna ušteda za vaš budžet. Ovo popularno grčko ostrvo vam nudi savršeno letovanje: nenadmašne peščane plaže, kao što su Egremni, Porto Kaciki, Katisma, Jalos, Milos (neke od njih se nalaze i na listi najlepših plaža Grčke, pa i sveta), more u nijansama tirkizne boje, prirodu neverovatne raznolikosti – jednom rečju, pravi raj. Pored plivanja imate i mogućnost da se bavite surfingom, ronjenjem, paraglajdingom, jedrenjem ili da iskoristite brojne ekskurzije da upoznate okolna ostrva. Na istočnoj strani ostrva dominira Nidri, najrazvijenije turističko mesto. Mnogo je onih koji posećuju Lefkadu nizom godina, posetite je i Vi i prepustite se njenoj lepoti i čarima!