Opis vila u ponudi 

Vila Floral Studios – je locirana u samom centru Potosa, u jednoj od glavnih, ali mirnijih turističkih ulica. Floral Studios se nalazi na nekoliko koraka od šetališta, zaštićena od buke i saobraćaja. Budući da izlazi na šetalište u neposrednoj blizini su supermarket, pekara, poslastičara, suvenirnice, prodavnice, restorani brze hrane. Najbliži parking se nalazi na oko 200m od vile. Od velike gradske plaže je udaljena oko 200 m i 170 m od male gradske plaže u Potosu.  
Floral studios poseduje kako studije, tako i apartmane. Sve smeštene jedinice, u zakupu agencije Sole Azur, su na drugom spratu. 
Vila Floral Studios nema sopstveni parking, ima usluzni toalet za dan smene, a sa unutrašnje strane objekta je veliko lepo uredjeno dvoriste sa nekoliko stolova, stolicama i rostiljem (gosti mogu koristiti roštilj, ali je neophodno da ga nakon upotrebe očiste). 

Dvokrevetni/Trokrevtni studio: poseduje francuski ležaj ili 2 standardna ležaja, dok trokrevetni pored toga poseduje i treći standardni ležaj. U sklopu studija se nalazi i kuhinja sa rešoom, frižiderom; TV, klima uredjaj, kupatilo sa tušem, terasa sa garniturom za sedenje.

Trokrevtni apartman: poseduje francuski ležaj i jedan standardni ležaj ili 3 standardna ležaja, TV, klima uredjaj, kupatilo sa tušem, terasa sa garniturom za sedenje. Kuhinja sa trpezarijom i frižiderom se nalazi u posebno fizički odvojenoj prostoriji van dela gde su kreveti i kupatilo.

Četvorokrevetni studio: poseduje francuski ležaj i jedan standardni ležaj, dok se kauč  nalazi u izdvojenom delu studija (bez vrata). U sklopu studija se nalazi i kuhinja sa rešoom, frižiderom; TV, klima uredjaj, kupatilo sa tušem, terasa sa garniturom za sedenje.

Četvorokrevetni apartman: poseduje spavaću sobu, u kojoj se nalzazi francuski ležaj i jedan standardni ležaj, u drugoj prostoriji je smeštena kuhinja sa rešoom kao i još jedan singl ležaj. Apartman poseduje TV, klima uredjaj, kupatilo sa tušem, terasa sa garniturom za sedenje.

*ČIŠĆENJE I ZAMENA POSTELJINE I PEŠKIRA JE NA 5 DANA.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA SE DOPLAĆUJE 5 EURA DNEVNO NA LICU MESTA (OPCIONO) 
*WI-FI INTERNET KONEKCIJA – GRATIS

Vila Afroditi – se nalazi u glavnom gradu ostrva Tasos, Limenasu. Vila Afroditi se nalazi na samoj organizovanoj plaži ovog letovališta. Ispred same Vile Afroditi nalazi se prelepi Beach Bar, koji poseduje sopstvene ležaljke, koje naši gosti mogu koristiti uz konzumaciju pića (može se desiti da objekat ne radi ili radi sa pojedinim ograničenjima – ne možemo uticati na to). Laganom šetnjom pored mora, na oko 150m počinje prelepo šetalište, koje obiluje restoranama i kafićima. Do strogog centra grada ima oko 800m lagane šetnje do koga dolazite ulicama koje su prepune raznim malim trgovinama. Najpopularnija plaža Tarzanos se nalazi na oko400m od vile. U neposrednoj blizini vile nalaze se supermarketi, pekare, suvenarnice, poslastičarnice, butici… Ova izuzetna lokacija Vile, pružiće nezaboravne trenutke našim putnicima.

Dvokrevetni/Trokrevetni studiji: se sastoje od dva singl ležaja ili francuskog ležaja,  dok trokrevetni studiji poseduju ili francuski lezaj i singl lezaj ili tri singl lezaja;  dva noćna stočića, ormara, noćnog stola sa ogledalom, TV, klima uređaja (korišćenje uz doplatu na licu mesta), kuhinje sa dve ringle i frižiderom i neophodnim posuđem za dve odnosno tri osobe (kod trokrevetnog studija. Kupatilo je sa Tuš/wc-om. Svaki studio poseduje sopstvenu terasu koja ima ili direktan pogled na more ili delimičan pogled na more.

*ČIŠĆENJE JE SVAKODNEVNO, A  ZAMENA PEŠKIRA I POSTELJINE OBAVLJA SE NA 3 DANA.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – 7 EURA/DNEVNO (PLAĆA SE NA LICU MESTA/OPCIONO).
*WI-FI INTERNET KONEKCIJA –GRATIS

Vila Ana se nalazi u blizini centra Potosa na oko 160 metara udaljenosti od plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice, koje se nalaze na prvom spratu, poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, LCD TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. U vili postoji i mogućnost korišćenja Wi-Fi interneta, a promena posteljine i peškira se vrši na 5 dana.

Vila Maria se nalazi u samom centru Potosa, na šetalištu i na oko 50 metara udaljenosti od plaže. U njenoj neposrednoj blizini smešteni su brojni kafići, restorani i prodavnice. Raspolaže dvokrevetnim (u pojedinim postoji mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta) i trokrevetnim studijima. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, fen za kosu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana dok se promena posteljine i peškira vrši na polovini boravka. U objektu postoji i mogućnost

Lokacija: Vila Zanet nalazi se u centralnom delu glavnog grada Limenasa, u blizini crkve, na 100 metara od šetališta i 300 metara od gradske plaže.

Sadržaj vile: U neposrednoj blizini vile nalaze se prodavnice, taverne kao i barovi u kojima možete uživati na samoj obali mora. U našoj ponudi imamo dvokrevetne studije, trokrevetne studije i apartmane kao i četvorokrevetne dupleks apartmane. Vila poseduje prostoriju za prvi i poslednji dan boravka za odlaganje prtljaga. Vila Zanet je pravi izbor za one koji vole obilaze prelepe plaže Tasosa i da budu smešteni u moderno opremljenom smeštaju sa idealnom lokacijom.

Sadržaj soba: Trokrevetni apartman smešten je u prizemlju, moderno opremljen i komforan. Sastoji se od spavaćeg dela sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa ležajem za jednu osobu. Spavaća soba i dnevni boravak nisu odvojeni vratima. Kuhinjski deo je izdvojen sa stolom za ručavanje i opremljen je osnovnim posuđem za pripremu lakih obroka, mini frižiderom i električnim rešoom sa jednom pločom. Studiji i dupleksi nalaze se na prvom i drugom spratu vile. Dupleksi se sastoje od dve odvojene spavaće sobe i kuhinjskog dela. Sve smeštajne jedinice su opremljene kupatilom, terasom sa garniturom za sedenje ( osim apartmana u prizemlju cija se garnitura za sedenje nalazi ispred apartmana na zajedničkom prostoru), čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posude bez tiganja), namenjenu za pripremu lakih obroka, kupatilom, klima uređajem koji se doplaćuje, WiFi-jem (slabog protoka), LCD TV-om. U vili je strogo zabranjeno spremanje jela teških mirisa, kao i prženje. Takođe je zabranjeno unositi sopstveno posuđe. Čišćenje i zamena posteljine i peškira je na 5 dana. Vlasnici vile insistiraju na poštovanju kućnog reda i mira.

Lokacija: Vila Versa je luksuzno opremljena vila, sa idealnom lokacijom, koja se nalazi u centru Limenasa u blizini svih dešavanja, na oko 300m od obale i na deset minuta laganog hoda od gradske plaže (oko 600m od plaže).

Sadržaj vile: Raspolažemo sa jedanaest smeštajnih jedinica: dvokrevetnih studija, dvokrevetnih studija sa pomoćnim ležajem i sofom, trokrevetnih studija sa pomoćnim ležajem i trokrevetnih apartmana. Vila ima tuš, toalet i prostoriju za poslednji dan. Vila Versa je izgrađena sa ukusom i dizajnirana sa mnogo stila, krajnje moderan objekat gde gosti bezbrižno mogu uživati u potpunoj udobnosti.

Sadržaj soba: Svi studiji su luksuzno opremljeni čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posude bez tiganja), koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, SAT TV-om, WiFi-em (slabog protoka), klima uređajem koji se doplaćuje 5 eura po danu, sefom (doplata 0,50 centi po danu), terasama sa garniturom za sedenje i peškirima. Promena peškira i posteljine je na svakih pet dana, dok je cišćenje svakodnevno.

Lokacija: Vila Little Mermaid nalazi se u mirnom delu Potosa na oko 350m od plaže i oko 200m od centra.

Sadržaj vile: U ponudi imamo apartman koji je veoma kvalitetno uređen, prostran i higijena je na visokom nivou. Velika prednost je privatni parking, a u dvorištu se nalazi prenosivi roštilj koji gosti mogu da koristite.

Sadržaj sobe: Apartman je za četiri osobe koji se nalazi na spratu i sastoji se od dve odvojene prostorije. U jednoj je francuski ležaj, televizor i izlaz na terasu koja gleda ka ulici, dok je u drugoj sofa na rasklapanje na kojoj mogu spavati dve osobe. Ima kupatilo sa tuš kabinom i kuhinju koja je potpuno opremljena.
Apartman je opremljen klima uređajem čije je korišćenje uključeno u cenu, WIFI ( slabog protoka) internet, fen, komarnici. Vila ima peškire čija je promena na 5 dana, kao i posteljine, dok je čišćenje na pet dana.

Lokacija: Vila Nikos nalazi se u centralnom delu Potosa na oko 150 metara od mora.

Sadržaj vile: Vila poseduje dvokrevetni i četvorokrevetni studio sa većim kaučem na izvlačenje, pogodnim za smeštaj odraslih osoba, kao i četvorokrevetni apartman.

Sadržaj soba: Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu vile, gledaju ka ulici i opremljene su čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenom za pripremu lakih obroka, klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu aranžmana, TV-om, kupatilom, veoma prostranom terasom sa garniturom za sedenje i tendama kao i WiFi (slabog protoka). Vila ima peškire čija je promena na 3 dana, kao i posteljine, dok je čišćenje na pet dana.

Lokacija: Vila El Greco nalazi se na par minuta hoda od glavne ulice u srcu Potosa, na 50 metara, dok je od plaže udaljena 100 metara.

Sadržaj vile: U našoj ponudi imamo deset dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Dvokrevetni studiji su smešteni u prizemlju, trokrevetni studiji su smešteni na prvom spratu, dok se četvorokrevetni studiji nalaze u prizemlju i na drugom spratu i cenovno su odvojeni. Vila poseduje komarnike, uređeno dvorište sa igralištem za decu kao i zidani roštilj. U sklopu vile nalazi se parking prostor i vila El Greco Studios, a prekoputa samog parkinga se nalazi supermarket.

Sadržaj soba: Svi studiji imaju čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenu za pripremu lakih obroka, WiFi (slabog protoka) i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Zamena posteljine i peškira vrši se na pet dana, dok je čišćenje svakog dana.

Lokacija: Vila Balkan House je vila novijeg datuma koja se nalazi u centru Potosa u glavnoj ulici preko puta crkve. Udaljena je 80 m od plaže.S

Sadržaj vile: U ponudi imamo četvorokrevetne apartmane koji se nalaze na prvom spratu vile. Vila poseduje privatni parking koji se nalazi na 50 metara od same vile, prostoriju za odlaganje stvari na dan puta kao i toalet u spuštenom prizemlju vile. Balkan House je odličan izbor ukoliko želite smeštaj u srcu grada na 50 m od centralne raskrsnice, a isto toliko od prvog supermarketa, pekare i šetališta.

Sadržaj soba: Apartmani se sastoje od spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i dnevne sobe u kojoj je kauč na razvlačenje. Sve smeštajne jedinice poseduju čajnu kuhinju (veliki frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenu za pripremu lakih obroka (u vili je strogo zabranjeno prženje i spremanje jela teških mirisa), kupatilo sa fenom, terasu sa garniturom za sedenje i tendama, Sat TV, WiFi (slabog protoka) i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu najma. U apartmanima zamena peškira i posteljine je na tri dana, dok je čišćenje svakog dana.

Vila Athina se nalazi u centralnom delu Golden Beach-a (oko dvanaest kilometara od Limenasa), na oko 140 metara od najlepše plaže Tasosa, istoimene Golden Beach (Zlatna Plaža). Athina je udaljen od prvog većeg letovališta, Skala Potamije, oko dva kilometra i nalazi se u lepom dvorištu prepunom cveća i zelenila, sa tremom i zidanim roštiljem. Dvokrevetni, dvokrevetni+1, dvokrevetni+2 i trokrevetni studiji koje ima Sabra, nalaze se na prvom i drugom spratu, imaju pogled ka moru i sastoje se od opremljeng kuhinjskog dela, kupatila i lepe velike terase sa garniturom za sedenje i tendom. Dvokrevetni studiji imaju francuski ili dva standardna lezaja, sa sofom na otvaranje za jedno ili dvoje dece do 12 godina. Trokrevetni studio ima veliki francuski (210 cm) ili standardni francuski i standardni ležaj. Veličina studija je od cca 20 – 22 kvm + terasa. Studiji su opremljeni TV – om, wi- fi Internetom i klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju). Odlična vila Athina je B+ kategorije, ima peškire i ima mogućnost parkinga ispred vile. Napomena: palme sa slike vile više ne postoje.

Vila Soti – Maria se nalazi se u centralnom delu Golden Beach-u (oko dvanaest kilometara od Limenasa), na oko 50 metara od najlepše plaže Tasosa, istoimene Golden Beach (Zlatna Plaža). Soti – Maria je udaljen od prvog većeg letovališta, Skala Potamije, oko dva kilometra i nalazi se u lepom dvorištu prepunom cveća i zelenila, sa ležaljkama, tremom i zidanim roštiljem. Dvokrevetni i trokrevetni studiji koje ima Sabra, nalaze se na drugom spratu i imaju bočni pogled ka moru ili pogled na vrt. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim i standardnim ležajem, kupatilo i lepu veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je od cca 20 kvm + terasa. Studiji su opremljeni SAT TV – om, wi – fi  Internetom u javnim delovima vile i klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju). Vila Soti – Maria je B kategorije, ima peškire i ima mogućnost parkinga pored ili ispred vile.

Vila Anna se nalazi u Potosu, (oko tridesetosam kilometara od Limenasa), u strogom centru gradića na svega par metara od prelepe plaže. Na prvom spratu se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani. Studiji sadrže opremljeni kuhinjski deo, deo za spavanje sa manjim francuskim, odnosno francuskim i standardnim ležajem, kupatilo i manju užu terasu sa garniturom za sedenje. Svi studiji su sa direktnim pogledom na more. Veličina studija je od cca 20 kvm + terasa. Četvorokrevetni apartman se sastoji se od spavaće sobe sa manjim francuskim ležajem, dnevnog boravka u kojem su dva standardna, odnosno francuski ležaj i kuhinjski deo i kupatila. Apartman ima pogled na dvorište, ka vili Vaso ili bočno na more, nešto veću terasu i garnituru za sedenje. Studiji i apartmani u vili Anna su B kategorije, imaju klima uredjaj (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju/apartmanu), imaju peškire i nemaju mogućnost sopstvenog parkinga.

Teodora – Nalazi se u Limenariji (oko tridesetčetiri kilometara od Limenasa), na šetalištu, u marini i nedaleko od plaže, u najlepšem delu gradića, samo pedesetak metara od strogog centra. Vila Teodora ima malu recepciju, a apartmani i studiji se nalaze na prvom i drugom spratu i opremljeni su klima uređajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 4 eur dnevno po studiju/apartmanu), wi – fi Internetom i TV – om. Dvokrevetni i trokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ili tri ležaja (ili manji francuski i standardni ležaj), kupatilo i manju, užu terasu sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom na more, marinu i letovalište. Četvorokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva ležaja ili manjim francuskim i dva standardna ležajaja na sprat, kupatilo i manju, užu terasu sa garniturom za sedenje i prelepim pogledom na more, marinu i letovalište. Veličina studija je cca 20 – 25 kvm + terasa. Četvorokrevetni dupleks apartmani sadrže dve manje spavaće sobe sa dva ležaja ili manjim francuskim, kuhinju, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 32 kvm + terasa. Vila Teodora je B kategorije, ima peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga.

ANNA STAR

Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu

Lokacija: Ovaj hotel apartmanskog tipa je idealno lociran, nalazi se na samoj obali mora, na peščanoj plaži, i udaljen je oko 100m od centra Potosa.

Opis: Apart/hotelski kompleks Anna Star se sastoji od više objekata, poseduje dvokrevetna, trokrevetna i trokrevetna studija sa pomoćnim ležajem, kao i četvorokrevetni dupleks apartman. Studija se nalaze u centralnom i ujedno najvećem objektu, u prizemlju i na visokom prizemlju. Dupleks apartman je na prvom spratu u annex zgradi, u izdvojenom objektu  koji se nalazi  preko puta ulice.  Gosti koji borave  u duplex apartmanu koriste kompletan sadržaj apart hotela. Anna Star poseduje veliki bazen, ležaljke i suncobrane na bazenu i bar pored bazena, sopstveni parking i prostrano, lepo uređeno dvorište sa dosta zelenila. Svaka smeštajna jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, peškire, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cenu aranžmana. Čišćenje smeštajnih jedinica, promena peškira i posteljine je petog dana boravka.

Postoji mogućnost doplate doručka od 5€/dan po osobi(doplata u agenciji), deca do 7 godina 3€/dan po osobi.

GREGORY

Lokacija: Vila se nalazi u centru Potosa, na samoj gradskoj plaži, 20m od mora.

Opis: Sve sobe vile Gregory se nalaze na drugom spratu, od kojih neke imaju direktan pogled na more, a neke pogled na ulicu. Svaka soba poseduje frižider, kupatilo/wc, peškire, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uključen u cenu aranžmana). U neposrednoj blizini vile, nalazi se restoran u kome je moguće uplatiti polupansion

KASTRO

Lokacija: Vila se nalazi u mestu Skala Potamia i udaljena je 600m od jedne od najlepših plaža Tasosa, Zlatne plaže (Golden beach)

Opis: Vila ima veliko dvorište sa bazenom, ležaljkama i suncobranima (besplatna upotreba za goste vile), barom pored bazena, roštiljem i privatnim parkingom. U našoj ponudi su studija u spuštenom prizemlju, namenjena za smeštaj 3 ili 4 osobe, orijentisana prema prednjem ili zadnjem delu dvorišta i svi poseduju čajnu kuhinju, kupatilo/wc, peškire,  prostor za sedenje, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta od 5e dnevno).

Lokacija: Hotel Philoxenia inn se nalazi u mestu Limenas, preko puta arheološkog muzeja, udaljen je oko 100m od stare luke i oko 200m od gradske plaže.

Opis: Hotel ima bazen i okružen je lepim vrtom, u našoj ponudi su dvokrevetna i trokrevetna studija koja se nalaze u spuštenom prizemlju. U neposredoj blizini hotela se nalazi javni, besplatni parking. Svaka smeštajna jedinica ima opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, fen, peškire, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, od 5€ dnevno). Čišćenje studija je na dnevnoj bazi.

Postoji mogućnost doplate doručka na licu mesta (u momentu izrade cenovnika, nije dostupna cena).

VERA LILI

Udaljenost: Tačan položaj vile možete videti preko google koordinata koje su istaknute na sajtu

Lokacija: Vila se nalazi na 5 minuta šetnje od centra Limenasa i 500m od plaže Agios Vasilis.

Opis: Vila ima bazen sa ležaljkama i barom u prednjem delu dvorišta i ležaljke u bašti iza vile. Poseduje  trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, u prizemlju, a svaki od njih ima  čajnu kuhinju, kupatilo/wc, peškire, fen, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uz doplatu 6€ po danu) i sef (uz doplatu na licu mesta od 20e za 10 dana). Promena posteljine i peškira je petog dana boravka. Gosti imaju mogućnost uplate doručka (uz doplatu na licu mesta 6e po osobi dnevno), uz obaveznu proveru raspoloživosti i prijavu u agenciji.


Lokacija: Vila IO je dobro locirana, u samom centru Potosa, na početku pešačke zone u kojoj se nalaze mnogobrojne pekare, prodavnice, super marketi, barovi, taverne i restorani.

Opis: U našoj ponudi su smeštajne jedinice namenjene za boravak od 2 do 5 osoba, nalaze se na prvom i drugom spratu i imaju pogled na ulicu, dvorište ili bočni pogled na more. Gosti vile IO mogu besplatno koristiti bazen apart/hotela Anna Star, udaljenog oko 100m. Sve smeštajne jedinice imaju opremljen kuhinjski deo, kupatilo/wc, peškire, terasu, WiFi internet, TV i klima uređaj (uključen u cenu). Čišćenje smeštajnih jedinica, promena peškira i posteljine je petog dana boravka.


HERIH

Lokacija: Vila je udaljena  20m od jedne od najlepših plaža Tasosa, Zlatne plaže (Golden beach)

Opis: Vila poseduje dvokrevetna I trokrevetna studija, smeštena na prvom ili drugom spratu, od kojih svaki ima direktni ili bočni pogled na more. U svakoj smeštajnoj jedinici postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Svaki studio poseduje čajnu kuhinju, kupatilo/wc, peškire, terasu, WiFi internet, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta od 6e dnevno) I sef (uz doplatu na licu mesta od 1e dnevno). U prizemlju vile se nalazi supermarket.

Vila AMY se nalazi u centralnom delu Limenasa oko nepunih 200 metara od šetališne zone i oko 550 metara do gradske plaže.  Vila AMY raspolaže dvokrevetnim studijima. Svi studiji su raspoređeni na prvom i drugom spratu. Svaki studio poseduje: kuhinju, kupatilo, terasu, TV-om, klimu (doplaćuje se 5 eura dnevno). Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. U dvorištu vile nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gostima. Nema internet.

 

Vila Costalina se nalazi na mirnoj lokaciji u Limenasu i na nekih 15-ak minuta hoda od plaže. Vlasnici su veoma ljubazni i srdačni i odlično održavaju objekat. Gostima su na raspolaganju internet, klima, parking i dvorište sa roštiljom.

Costalina je od strogog centra udaljena 800 metara a od gradske plaže nekih kilometar (isto toliko je udaljena i od plaže Vournelis). Prvi supermarket možete naći na 400-500 metra. Na ulazu u vilu nalaze se recepcija i lobi. U ponudi je su smeštajne jedinice za dve do četiri osobe i raspoređeni su na visokom prizemlju i prvom spratu (jedan je samo u polusuterenu).

Sve smeštajne jedinice su studiji (sobe sa kuhinjom, kupatilom i terasom), veoma su prostrani, sa novijim nameštajem. Raspored kreveta u smeštajnim jedinicama je raznovrsan, postoje i francuski i singl kreveti. Studiji su veoma čisti, neke terase su prostrane, a kuhinje pristojno opremljene. Svaki studio je klimatizovan i ima TV, a WiFi je dostupan na recepciji i u nekim sobama. Posteljina i peškiri se menjaju na polovini boravka.

Kuća ima lepo i pedantno uređeno dvorište sa letnjikovcem, garniturama za sedenje, zidanim roštiljem i prostorom za igru dece.

Parking prostor je obezbeđen ispred smeštaja. Ukoliko želite smeštaj po povoljnoj ceni, blizu centra, šetališta i svih sadržaja koje Limenas nudi, Vila Costalina je odličan izbor.

Hotel Lena se nalazi u Limenasu. Prijatan trospratni hotel, lociran u samom centru Limenasa, u pešačkoj zoni, okružen barovima, tavernama, prodavnicama i buticima, od gradske plaže udaljen svega 5 minuta hoda. Hotel raspolaže 1/2 ( francuski ležaj ili dva singl) i 1/2+1- (dvokrevetna sa pomoćnim ležajem na kome može da boravi dete do 10 godina) sobama koje su opremljene kupatilom, tv-om, klimom (uz doplatu 4 eur dnevno-na licu mesta), terasom. Svakodnevno čišćenje soba od strane osoblja hotela, posteljina i peškiri se menjaju na pet dana. Internet je besplatan u holu recepcije. U holu hotela nalazi se hotelski restoran gde se služi isključivo doručak.

Usluga: Noćenje sa doručkom

Vila Floral nalazi se u samom centru Potosa, u jednoj od glavnih ali mirnijih turističkih ulica. Iako na nekoliko koraka od šetališta, zaštićena je od buke i saobraćaja. Izlazi direktno na šetalište na kojem se nalaze supermarket, pekara, poslastičara, suvenirnice, prodavnice, restorani brze hrane. Od velike gradske plaže je udaljena oko 200 m  i 170 m od male gradske plaže u Potosu.  Najbliži besplatni parking prostor udaljen je oko 200 m od vile. Svaki studio ima čajnu kuhinju, klima uređaj, TV, kupatilo sa tušem i internet, terasu sa garniturom za sedenje i sušilicom za veš. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5 eura dnevno na licu mesta. Čišćenje i zamena posteljine i peskira je na 5 dana. Vila nema parking, nema prostoriju za prtljag, ima usluzni toalet za dan smene. Iza kuce je veliko lepo uredjeno dvoriste sa nekoliko stolova i roštiljem.

Vila Vaso se nalazi u najstrožem centru Potosa (pešačka zona), od koje je deli svega par metara dvorišta, što pored odlične lokacije pruža našim turistima i neophodan mir. Od plaže je udaljena oko 30 metara. Raspolaže 1/2 i 1/3 studijima raspoređenim na visokom prizemlju i prvom spratu. Opremljeni su klima uređajem (doplata 3€ dnevno) i wi-fi, TV-om, kompletno uređenom kuhinjom, delom za spavanje sa dva ili tri ležaja, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje. Vila Vaso poseduje parking.

Vila Dora se nalazi u mestu Potos. Locirana u samom centru Potosa, pogodna je za sve koji žele da osete život u centru izolovan od buke, kako za porodice sa decom tako i za parove. Udaljena je od plaže oko 30 metara. Kafići, marketi, pekare, restorani i plaža, sve je to u krugu od 50 m. Vila Dora je jedna od zanimljivijih smeštaja na Tasosu. Smeštena u srcu Potosa u svom dvorištu omogućava mir i komfor, kao i sigurnost za decu. Takođe poseduje i parking što je vrlo retko u centru Potosa. Ova vila nudi studije za dve, tri i četiri osobe. Jedinice se čiste na tri dana kada se menja i posteljina. U dvorištu je garnitura za sedenje i roštilj. U vili nudimo studije za dve, tri ili četiri osobe, opremljene klasičnim drvenim nameštajem . Studija sadrže kupatilo, čajnu kuhinju (rešo, frizider i potrebni pribor), terasu (sa garniturom za sedenje), TV, klimu (besplatno), internet.

ONLINE REZERVACIJA GRČKA LETO

Obala ostrva Tasos je svim meštanima i posetiocima darovala fenomenalne i nadaleko popularne plaže kao što su Mermerna, Golden beach, Skala Rahoni, Skala Sotiros, Tripiti koje okupljaju veliki broj uživaoca u sunčanju, kupanju i odmoru uz obalu mora. Međutim, pored popularnih i organizovanih plaža, Tasos je bogat velikim brojem tirkiznih uvala koje će onima koji žele mir, tišinu i izolovanost apsolutno to i pružiti. Pored priobalnih lepota Tasosa unutrašnjost ostrva je nešto što takođe fascinira svojim planinskim selima i gorostasnim šumama zbog kojih je ovo ostrvo poznato i pod nazivima „zeleno ostrvo“ i „šuma koja pluta“.

Put do Tasosa je veoma jednostavan, od Beograda do Keramotija pretežno autoputem uz razdaljinu od oko 800 kilometara nakon čega vas čeka jedna od najkraćih vožnji trajektom u Grčkoj, kako biste prešli na samo ostrvo. Trajekt iz Keramotija polazi na svakih pola sata ka ostrvu i linija je dosta povoljnija u odnosu na onu koja polazi iz Kavale, te je ukoliko putujete sopstvenim prevozom, naša preporuka baš ova varijanta, koju upravo koriste i svi naši putnici koji se odluče za autobuski prevoz našim udobnim turističkim autobusima opremljenim za duga i prijatna međunarodna putovanja.

Limenas je glavni grad ostrva i jedan od najpopularnijih turističkih centara. To je gradić koji pored turističkih sadržaja pruža i mnogo toga drugog čime se druga letovališta ne mogu pohvaliti, a to su arheološki ostaci u samom gradu sa akcentom na Agoru – centar antičkog polisa, zatim Antički amfiteatar, akropolj, arheološki muzej. Popločane uske uličice u samom centru Limenasa će vas potpuno očarati. Tu ćete pronaći veliki broj malih i lepo uređenih prodavnica sa simpatičnim suvenirima, nasmejano lokalno stanovništvo koje će vas srdačno dočekati, taverne sa specijalitetima ostrvske kuhinje, kafiće jedan za drugim i tako sve do plaže. Pored uređene gradske plaže duge oko 300 metara, šetalištem uz more možete doći do poznatih plaža Papias i Tarzanas. Pored činjenice da su plaže Limenasa uređene, čiste, bezbedne, sa postepenim ulaskom u vodu što zaista pogoduje porodicama s decom, bitno je napomenuti da Limenas generalno nudi sadržaje koji će zabaviti najmlađe posetioce – igrališta, luna parkovi, parkići. S druge strane, ni mladi željni zabave neće pogrešiti ukoliko je baš Limenas njihov izbor za leto 2023, jer tu su diskoteke i brojni kafići koji pružaju odličnu zabavu uz svirke do ranih jutarnjih sati.

Potos je gradić na samom jugu ostrva. Mlađu populaciju već sezonama unazad privlači zbog odličnih kafića na samoj obali, a porodice s decom zbog lako dostupne peščane plaže u centru mesta, postepenog ulaska u čistu vodu, kao i luna parka i sličnih sadržaja koji raduju najmlađe. Mesto je malo i ušuškano, ali opremljeno svim potrebnim turističkim sadržajima kao što su marketi, suvenirnice, taverne, kiosci brze hrane, apoteka. Agencija Oktopod travel upravo u Potosu nudi veliki broj vila sa opremljenim studijima i apartmanima za leto 2023, na odličnim lokacijama duž obale i šetališta kao što je jedna od najpopularnijih vila u našoj ponudi Anna Star, a tu su i Gregory, Laskarina ili renovirani kompleks Iatrou Lux na izlasku iz Potosa ušuškan u zelenilu maslina i mnoge druge.

Na samo 5 km zapadno od Potosa nalazi se drugi po veličini grad na ostrvu, Limenarija. Ukoliko volite da šetate pored mora, a ne želite gužvu i vrevu koju sa sobom donosi špic letnje sezone 2023 onda je Limenarija pravi izbor za Vas. Plaža Limenarije je duga nekoliko kilometara, peščana na obali dok je ulaz u vodu uglavnom kamenit. Supermarketi, taverne, barovi su tu da Vam učine dostupnim sitnice neophodne tokom vašeg odmora.

Skala Potamia je popularno turističko mesto, udaljeno 15 km od Limenasa, glavnog grada, na istočnoj obali Tasosa. Smeštena na jednoj od najpoznatijih i najlepših peščanih plaža na ostrvu, Zlatnoj plaži (Golden beach). Skala Potamia pruža sve neophodnosti za vaš prijatan i ispunjen odmor, supermarkete, kafiće i taverne, zabavu za najmlađe i naravno 3km prelepe plaže poznate po sitnom, zlatnom pesku za vaše uživanje. U blizini ovog letovališta nalazi se poznato etno selo Panagija, kao i Rajska plaža (Paradiso) takođe čuvena po prirodnoj lepoti.

Skala Sotiros je oko 20km udaljena od Limenasa, a 25km od Potosa i predstavlja dobru bazu za vaš odmor. To je malo turističko mesto, sa veoma lepom plažom i osnovnim turističkim sadržajima, tavernama, kafićima, prodavnicama. Nedaleko od Skale Sotiros se nalaze neke od najlepših plaža sa prirodnim hladom, kao što su Pahis i Skala Rahoni. U Skali Sotiros se nalazi značajno arheološko nalazište iz ranog bronzanog doba. Posetite i otkrijte sve lepote ovog dela Tasosa.

Tasos je ostrvo koje zaista ispunjava zahteve različitih profila turista, od onih koji žele potpuni mir i tišinu uz obalu mora, do onih željnih odličnog provoda, ali i ljubitelja aktivnog odmora. Ako želite istinski da spoznate šta sve ovo ostrvo može da ponudi svoju avanturu i istraživanje započnite u čuvenom manastiru Sv. Arhangela Mihaila, selu Teologos, veoma posećenoj fabrici Iris Gold, otkrićete sve te čari i atmosferu ostrva zbog koje ćete zasigurno poželeti da se ponovo vratite.