Opisi vila koji su u ponudi: 

1_vila_JJ-1

 

Lokacija: Vila JJ Apartments je poznati objekat, koji se nalazi u samom centru Pefkohorija, na 80 metara od plaže. U neposrednoj blizini nalaze se mnogobrojne taverne, marketi, poslastičarnice.

Sadržaj vile: U našoj ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije u visokom prizemlju i na drugom spratu. Vila poseduje lift. Gostima je na raspolaganju toalet za poslednji dan boravka. Vila nema parking. Vila JJ je objekat sa idealnom lokacijom, lepo opremljenim smeštajnim jedinicama, koji pružaju gostima prijatan boravak i udobnost.

Sadržaj soba: Svi studiji su opremljeni kuhinjom (mini električni šporet, frižider, posuđe) namenjenom za pripremu lakih obroka, kupatilom, WiFi-em (slabog protoka), klima uređajem koji je uračunat u cenu najma, sefom, TV-om, fenom, peškirima. Čišćenje, promena posteljine i peškira je na pet dana.
2 Anna-1-1

 

Lokacija: Vila Anna nalazi se preko puta naše poznate vile Nevenakis, na 400 metara od plaže i 400 metara od samog centra Pefkohorija.

Sadržaj vile: Poseduje prostrano, travnato dvorište. Vila nema privatni parking, ali ispred vile ima prostor za parkiranje. Opremljeni apartman koji se nalaze u prizemlju, pružaju gostima potpunu udobnost.

Sadržaj soba: Apartman se sastoje od dve spavaće sobe i kuhinjskog dela. U jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj, dok se u drugoj nalaze dva standardna kreveta. Poseduju opremljenu kuhinju (šporet, veliki frižider, posuđe), kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje, klima koja je uračunata u cenu najma, Wi-Fi slabog protoka, fen, Total TV u obe spavaće sobe. Promena posteljine i peškira, kao i čišćenje je na 5 dana.

 

3_Vila_Lena-1

Lokacija: Vila Lena nalazi se preko puta naše poznate vile Nevenakis, na 400 metara od plaže i 400 metara od samog centra Pefkohorija.

Sadržaj vile: Poseduje prostrano, travnato dvorište. Vila nema privatni parking, ali ispred vile ima prostor za parkiranje. Luksuzno opremljeni dupleksi koji se nalaze u prizemlju, pružaju gostima potpunu udobnost.

Sadržaj soba: Dupleksi se sastoje od dve spavaće sobe i kuhinjskog dela. U jednoj spavaćoj sobi je francuski ležaj, dok se u drugoj nalaze dva standardna kreveta. Poseduju opremljenu kuhinju (šporet, veliki frižider, posuđe), kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje, klima koja je uračunata u cenu najma, Wi-Fi slabog protoka, fen, Total TV u obe spavaće sobe. Promena posteljine i peškira, kao i čišćenje je na 5 dana.

 

4_Nevenakis-14

Lokacija: Vila Nevenakis je novoizgrađeni objekat u mirnom delu, koji se nalazi na 400 metara od plaže i isto toliko od samog centra Pefkohorija. U neposrednoj blizini nalazi se supermarket, na svega 50 metara udaljenosti.

Sadržaj vile: U našoj ponudi imamo četvorokrevetne apartmane koji se nalaze u visokom prizemlju i sastoje se od dnevne i spavaće sobe.

Sadržaj soba: U dnevnoj sobi se nalazi kauč na razvlačenje (ili ugaona garnitura), pogodan za smeštaj dve odrasle osobe, dok se u spavaćoj sobi nalazi francuski krevet. Moderno i luksuzno opremljeni apartmani poseduju prostrane terase sa garniturama za sedenje, sa pogledom na ulicu. Sve smeštajne jedinice opremljene su kuhinjom (električni šporet sa rernom, frižider, posuđe) namenjenoj za pripremu lakih obroka, kupatilom sa tuš kabinom ili tuš kadom, TV-om, WiFi-jem, klima uređajem (uračunat u cenu najma), komarnicima i peškirima. Čišćenje, promena peškira i posteljine je na 5 dana.

 

5 orosimo

Lokacija: Vila Orosimo nalazi se u samom centru Pefkohorija, kod kružnog toka, na 100 metara od plaže. Objekat je koji ima idealnu lokaciju: ispod same vile nalazi se veliki supermarket, a u neposrednoj blizini se nalaze pekare, picerije, taverne, piljarnice, Cafe Barovi, bus i taxi stanica.

Sadržaj vile: U ponudi imamo 15 smeštajnih jedinica, dvokrevetnih i trokrevetnih studija, koji imaju pogled ka ulici ili ka dvorištu. Dvokrevetni studio sa oznakom PP je opremljen francuskim ležajem ili standardnim krevetima i ima pogled pozadi, na zid susedne vile, dok se u trokrevetnim studijima nalaze tri standardna kreveta i imaju pogled prema ulici ili dvorištu. Vilu preporučujemo kako mladima, tako i porodicama i parovima koji žele da im je sve na dohvat ruke i lako dostupno, za one koji žele da u svakom smislu osete duh Pefkohorija.

Sadržaj soba: Sve smeštajne jedinice sadrže kuhinju (mini električni šporet, frižider, posuđe) namenjenu za pripremu lakih obroka, kupatilo, klima uređaj koji je uračunat u cenu najma, WiFi (slabog protoka), TV, peškire, terase na kojima se nalaze garniture za sedenje i koje su zaštićene tendama. Promena posteljine i peškira je na 5 dana, dok je čišćenje na dan smene.

1 elektra_1

Elektra

Mali hotel apartmanskog tipa, nalazi se pored crkve, u neposrednoj blizini centra, u mirnom delu Pefkohorija, na oko 190 metara od plaže. Dvokrevetni studiji u vili Elektra su u prizemlju i na prvom spratu, a trokrevetni samo na prvom spratu. Sadrže opremljen kuhinjski deo, deo za spavanje sa dva, odnosno tri ležaja ili manji francuski i standardni, manje kupatilo (renovirano 2017.) i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Vila ima recepciju sa malim lobijem i svi studiji su opremljeni klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju), plazma TV-om, priključkom za bežični internet i sefom (uračunati u cenu) i fenom za kosu. Veličina studija je cca 15 – 18 kvm + terasa. Vila Elektra je B kategorije, nema peškire i mogućnost sopstvenog parkinga.

2 nikoletos_8

Nikoletos bič

Sastoji se od 2013. potpuno renonoviranih (i sa novim nameštajem) trokrevetnih studija koji su na prvom spratu i svi su sa pogledom na more (direktnim ili bočnim). Vila Nikoletos Beach se nalazi na plaži, u strogom centru i na glavnom šetalištu (do kasnih večernjih sati može biti bučno). Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa tri ležaja ili manji francuski i standardni, TV, klima uredjaj (uračunata u cenu), bežični internet (uračunat u cenu), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je od cca 15 do 20 kvm + terasa. Vila Nikoletos Beach je A kategorije i nema peškire i mogućnost sopstvenog parkinga.

3 mariana_1

Vila Mariana se sastoji od dve starije vile, u predivnom mediteranskom ambijentu, okružene cvećem i palmama. Nalaze se u dvorištu sa vrtom, izdvojene od buke, u neposrednoj blizini centra, na oko 50 – 80 metara od plaže, u najlepšem delu Pefkohorija. Dvokrevetni i trokrevetni studiji su na visokom prizemlju i na prvom spratu. Sadrže malo izdvojenu opremljenu kuhinju, deo za spavanje u kojem se nalaze tri ležaja, mali orman, kupatilo i prelepu terasu sa garniturom za sedenje. Svi studiji i apartmani su opremljeni priključkom za bežični internet (uračunat u cenu), TV-om i klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju). Veličina studija je cca 20 kvm + terasa. Vila Mariana je B kategorije, nema peškire i ima mogućnost sopstvenog parkinga.

Vila Maria se sastoje od dve starije, delimično renovirane vile, u predivnom mediteranskom ambijentu, okružene cvecem i palmama. Nalaze se u dvorištu sa vrtom, izdvojene od buke, u neposrednoj blizini centra, na oko 50 – 80 metara od plaže, u najlepšem delu Pefkohorija. Dvokrevetni i trokrevetni studiji su na visokom prizemlju i na prvom spratu. Sadrže malo izdvojenu opremljenu kuhinju, deo za spavanje u kojem se nalaze tri ležaja, mali orman, renovirano kupatilo i prelepu terasu sa garniturom za sedenje. Petokrevetni+1, manji, dupleks apartman sastoji se od dnevnog boravka sa ležajem iz kojeg se izvlači dodatni i pultom odvojene, dobro opremljene kuhinje (mali šporet, veliki frižider sa zamrzivačem i aspirator), spavace sobe sa dva standardna ležaja, manje dečje sobe odvojene “harmonika” vratima sa dva standardna ležaja na sprat i kupatila. Svi studiji i apartmani su opremljeni priključkom za bežični internet (uračunat u cenu), TV-om i klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju/apartmanu). Veličina studija je cca 20 kvm + terasa a apartmana cca 36 kvm + terasa. Vila Maria je B kategorije, nema peškire i ima mogucnost sopstvenog parkinga

4 poseidon_50

Poseidon, lep mali hotel, apartmanskog tipa, nalazi se u neposrednoj blizini centra, na oko 70 metara od plaže u najlepšem i najluksuznijem delu Pefkohorija. Na recepciji se mogu iznajmiti sefovi (nisu dostupni 24 sata). Ima mali bazen (zatvoren u periodu popodnevnog odmora, bez ležaljki) okružen stolovima/stolicama i suncobranima. Studiji i apartmani se nalaze na visokom prizemlju i na prvom spratu i opremljeni su klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju/apartmanu) i SAT TV – om sa nekoliko srpskh kanala. Dvokrevetni i trokrevetni, veoma prostrani studiji, sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim i standardnim ležajem i kupatilo. Veličina studija je cca 25 kvm + terasa. Dvokrevetni manji studiji se razlikuju od prethodno opisanih u tome što imaju manji francuski ležaj i veličine su cca 15 – 18 kvm + terasa. Četvorokrevetni apartmani sadrže opremljenu kuhinju koja je pultom odvojena od dnevnog boravka u kojem se nalaze dva ležaja, spavaću sobu sa francuskim ležajem i kupatilo. Veličina apartmana je cca 35 kvm + terasa. Četvorokrevetni i petokrevetni, lepi porodični apartmani, imaju pogled na na obe strane hotela i sastoje se od dela sa opremljenom kuhinjom, francuskog i standardnog ležaja i male, lepo dekorisane dečje sobe (odvojene „harmonika” vratima) u kojoj su ležajevi na sprat (skoro kao pravi) za dvoje dece do 12 godina i kupatila. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Na novom, drugom spratu, nalaze se lepo i moderno dizajnirani studiji i apartmani iz kojih se bočno, sa terase vidi more. Dvokrevetni, prostrani studiji sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim ležajem i kupatilo. Trokrevetni novi studiji, (nešto manji nego na prizemlju i I spratu) sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim i standardnim ležajem i kupatilo. Veličina studija je cca 20 – 25 kvm + terasa. Dvokrevetni + 2 studiji, sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa francuskim ležajem i sofom na otvaranje (za jednu odraslu osobu i dete ili dvoje dece do 12 godina) i kupatilo. Veličina studija je cca 25 kvm + terasa. Četvorokrevetni i petokrevetni, lepi porodični apartmani, imaju pogled na obe strane hotela i sastoji se od opremljene kuhinje, male, lepo dekorisane dečje sobe (povezane sa kuhinjom, bez vrata) u kojoj su ležajevi na sprat (skoro kao pravi) za decu do 12 godina i spavaće sobe sa francuskim i standardnim ležajem i kupatila. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Svi studiji i apartmani imaju lepe terase sa garniturom za sedenje. Vila je  A kategorije, opremljena wifi internetom, nema peškire i nema mogućnost sopstveng parkinga. Najbliž parking je na oko 100 metara od hotela.
*U vili je dozvoljen boravak malih kućnih ljubimaca (do 10 kg).

5 tasos_despina_1

Tasoso i despina

Mali hotel apartmanskog tipa, nalazi se u centru letovališta, u velikom dvorištu izmedju kafića Mamos i apoteke, s leve strane glavne ulice i na oko 150 metara od plaže. Dvokrevetni studiji i apartmani u vili Tasos – Despina su na drugom spratu, a trokrevetni apartmani na prvom i drugom spratu. Sadrže opremljenu kuhinju, deo za spavanje sa dva, odnosno tri ležaja ili manji francuski i standardni, kupatilo i nešto užu, ali dugačku terasu sa garniturom za sedenje. Nekoliko apartmana ima izdvojen treći ležaj u kuhinjkom delu. Vila ima malu recepciju i svi studiji su opremljeni klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 5 eur dnevno po studiju/apartmanu), SAT TV-om i bežičnim inetrnetom (uračunat u cenu). Veličina studija i apartmana je cca 18 – 20 kvm + terasa. Vila Tasos – Despina je B kategorije, nema peškire i mogućnost sopstvenog parkinga. Parkiranje je moguće na glavnoj ulici.

6 rigakism_1

Rigakis mol

Nalazi se u lepom ambijentu, okružen cvećem i zelenilom, u ulici koja vodi ka molu, na svega oko 20 metara od plaže. Zahvaljujući izvanrednoj lokaciji, zelenoj površini – dvorištu iza apartmana, prizemnim, ali i apartmanima na prvom spratu, idealni su za porodice sa dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Četvorokrevetni apartmani Rigakis Mol sastoje se od dve spavaće sobe (od kojih se kroz jednu ulazi u apartman, ima dva standardna ležaja ili francuski i bez vrata ka prolaznoj kuhinji, a druga ima izlaz na terasu i ima francuski ležaj ili dva standardna), male kuhinje, kupatila (od kojih su neka renovinarana) i velike terase sa garniturom za sedenje sa bočnim pogledom na more, okrenute prema maloj ulici i plaži. Svi apartmani su opremljeni klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta (opcija), 6 eur dnevno po apartmanu) i TV – om. Veličina apartmana je cca 35 kvm + terasa. Vila Rigakis Mol je B kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga

DCIM/100MEDIA/DJI_0569.JPG

APART. HOTEL GOLDEN SUN, PEFKOHORI

Položaj:  Na odličnoj je lokaciji u pogledu privatnosti, blizine mora i centra samog letovališta-oko 90 metara je udaljen od plaže, a 150 metara od centra Pefhokorija.

Sadržaj: Apart. hotel raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. U okviru apart. hotela  nalazi se recepcija, bazen i pool bar. Trokrevetni studiji su prostrani, imaju francuski ležaj i sofu. U četverokrevetnim studijima uz francuski ležaj ima i ležaj na rasklapanje za dve osobe. Apartmani se sastoje od dve prostorije; u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj ležaj na rasklapanje za dve osobe i kuhinjski deo.

Smeštaj:  Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju sa elementima i posuđem za osnovno pripremanje i konzumiranje hrane za predviđeni broj osoba, kupatilo sa TWC-om, terasu, TV i klima uređaj.

8 -vila-hrisa

Vila Hrisa se nalazi u centralnom delu Pefkohorija na 60-ak metara udaljenosti od plaže i odmah pored naše vile Teramvos. Iako nadomak šetališta, marketa, prodavnica, kafića i restorana, smeštena je u poprilično mirnoj, ne toliko prometnoj ulici. Ovaj objekat raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju srazmerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana tokom juna i septembra dok se u julu i avgustu dodatno naplaćuje. U vili postoji mogućnost korišćenja WiFi interneta. Tokom boravka gosti sami održavaju higijenu apartmana, dok se promena posteljine vrši jedanput u toku boravka

9 -vila-elena

Vila Elena se nalazi se u mirnom delu Pefkohorija na oko 60m od najlepšeg i najšireg dela plaže u Pefkohoriju. Vila poseduje prostrane dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i četvorokrevetne apartmane, koji se nalaze na visokom prizemlju i poslednjem spratu. Svaki studio sadrži dva ili tri ležaja ili francuski i standardni ležaj, noćni ormarić sa lampom, osnovno opremljenu kuhinju: frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i escajg srazmerno broju ležajeva, kupatilo sa tuš kadom, terasu sa garniturom za sedenje. Sve smeštane jedinice poseduju TV i klima uređaj, čije se korišćenje doplaćuje 5€ dnevno, a studiji u visokom prizemlju poseduju i sef. Tokom boravka gosti vile sami održavaju higijenu u apartmanima, dok se posteljina menja jedanput u toku boravka. Takodje, postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

10-vila-chris

Vila Kris nalazi se na oko 220 metara udaljenosti od plaže u samom centru Pefkohorija. Vila raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima koji su smešteni na visokom prizemlju. Svaki od ovih apartmana poseduju izdvojenu spavaću sobu i kuhinjski deo sa odgovarajućim brojem ležajeva. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju: frižider, rešo, posuđe i escajg srazmerno broju ležajeva, kupatilo, TV, terasu sa garniturom za sedenje. Korišćenje klima uređaja se dodatno naplaćuje, dok se promena posteljine vrši jedanput u toku boravka, a u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

11 -vila-aleksandra

Vila Aleksandra se nalazi u centralnom delu Pefkohorija, u mirnoj, slepoj ulici i na oko 150 metara udaljenosti od plaže. U ponudi su trokrevetni i četvorokrevetni apartmani smešteni u izdignutom prizemlju i na prvom spratu. U dvorištu objekta se nalazi bazen manjih dimenzija kao i letnjikovac sa zidanim roštiljem. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana. Promena posteljine je jedanput u toku boravka a postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

12 i-vila-ria

Vila Ria se nalazi u mirnijem delu Pefkohorija, ispod poznate Lemoni pekare i na oko 80 metara udaljenosti od plaže. U ponudi ovog objekta su trokrevetni i četvorokrevetni apartmani. Svaka smeštajna jedninica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Poseduje mogućnost korišćenja WiFi interneta. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana dok je promena posteljine jedanput u toku boravka.

13 vila-artos

Vila Artos se nalazi u samom centru Pefkohorija prekoputa kafea Mamos, na oko 130 metara udaljenosti od plaže. U blizini objekta se nalazi veliki broj restorana, prodavnica, apoteka, dok je doktorska ordinacija u neposrednoj blizini. Ovaj objekat, novijeg datuma, raspolaže lepo uređenim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje ukoliko se koristi. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, promena posteljine vrši se na polovini boravka, a u objektu postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

14 hotel-ammon-garden-3

Hotel Ammon Garden – PEFKOHORI 

Hotel se nalazi u mirnom delu Pefkohorija. Reč je o intimnom hotelu  manjeg kapaciteta. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto). Hotel dobija dosta pohvala koje se odnose na izvanredan servis, diskretnost, mir. Okružen je vrtom punim cveća, mediteranskog rastinja u kojem se nalazi bazen. Hotel ima recepciju, bar kraj bazena. Hotel poseduje studije, koji imaju pristup za invalide. Studiji sadrže malu kuhinju sa frižiderom, TV, telefon, fen za kosu,  klimu (uključena u cenu studija),  terasu. Studiji  imaju peškire, posteljina  se menja na 3 dana. Održavanje čistoće je svakodnevno (osim nedeljom). Studiji su veličine 25– 35 m2 + terasa. Terase su opremljene garniturom za sedenje. Pojedini studiji gledaju direktno na bazen, dok pojedini gledaju na ulicu i dvorišni deo.  Hotel je lociran ispod glavnog puta, oko 80m od plaže i oko 250m od centra Pefkohorija.

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO:  Veoma lep studio, koji se sastoji od dva standardna spojena kreveta ukupne veličine 190x180cm ili dva singl lezaja (dimenzija kreveta 190cmx85cm), a trokrevetni studio poseduje i treći ležaj veličine 185x85cm. U studiju se nalazi čajna kuhinja sa posuđem za dve/tri osobe, rešo sa jednom ringlom, ketler. Klima uređaj (uključen u cenu najma) TV, kupatilo sa tuš/wc, fen za kosu i terasa sa setom za sedenje.

1/3+1 STUDIO:   Studio, koji u svom sastavu ima jedan francuski ležaj veličine 190x160cm, jedan singl standardni ležaj veličine 190x90cm, i foteljom na razvlačenje koji kada se razvuče ima dimenzije 185x85cm. U studiju se nalazi čajna kuhinja sa posuđem  za četiri osobe, rešo sa jednom ringlom, ketler. Klima uređaj (uključen u cenu najma) TV, kupatilo sa tuš/wc, fen za kosu i terasa sa setom od stola sa četiri stolice. Studio poseduje po dva peškira po osobi .

*PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA JE NA 3 DANA.                                                                                      
*USLUGA JE NOĆENJE SA DORUČKOM (ŠVEDSKI STO-SAMOPOSLUŽIVANJE)                                                        
*KLIMA UREĐAJ – GRATIS
*INTERNET WI-FI (GRATIS I IMA GA SAMO OKO RECEPCIJE I BAZENA)                                               
*KORIŠĆENJE SEFA (NA RECEPCIJI – 2 EURA DNEVNO)

15 vila-kariatis-pefkohori11

Vila Kariatis – se nalazi na samom šetalištu u strogom centru Pefkohorija, a udaljena je od plaže nepunih 30 metara. Izuzetna pozicija nudi Vam nezaboravno letovanje kako za porodice tako i za pojedince. Objekat ne poseduje peškire. Mogućnost korišćenja parkinga na 80m od objekta uz depozit (plaća se na licu mesta), poslednjeg dana boravka depozit se vraća kad se predstavniku vrati ključ od parking prostora. Na licu mesta se moze desiti da su sva mesta popunjena, pa da ne postoji mogucnost opcije parkiranja.                                                                                                              

DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO: Sastoji se od sobe sa dva spojena ležaja (kod 1/2studija) ili jednog francuskiog ležaja (190×145 cm), a kod trokrevetnog studija tu je i jedan singl ležajem TV/KAT, ormarom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena čajna kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.                                                                                                                                         

ČETVOROKREVETNI STUDIO: Sastoji se od sobe sa francuskim ležajem i jednim singl ležajem, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, odvojenim delom bez vrata u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i pomoćni krevet manjih dimenzija (175x70cm) normalne konstrukcije. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i terasu sa stolom i stolicama.                                                                                                                                 

ČETVOROKREVETNI APARTMAN: Sastoji se od spavaće sobe sa dva singl standardna ležaja,dnevnim boravkom sa takođe dva singl standardna ležaja, TV/KAT, ormarom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem. Takođe u dnevnom boravku se nalazi odvojeni deo u kome se nalazi potpuno opremljena kuhinja i trpezarija za ručavanje. Takođe, poseduje i kupatilo sa TUŠ/WC, kao i ogromnu terasu sa pogledom na šetalište i jednim delom na more.                                                                                                                                                      

*ČIŠĆENJE I ZAMENA POSTELJINE  NA POLA SMENE. 
*APARTMANI NE POSEDUJU PEŠKIRE.                                                                                                                
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA -GRATIS
*OBEZBEDJEN PARKING NA 80M OD VILE UZ DEPOZIT OD 50 EURA ZA KLJUČ (DEPOZIT SE VRAĆA ZADNJEG DANA PO VRAĆANJU KLJUČA PREDSTAVNIKU). PLAĆA SE NA LICU MESTA. MOZE SE DESITI DA SU SVA MESTA POPUNJENA, PA DA NE POSTOJI MOGUĆNOST OPCIJE PARKIRANJA.

DCIM/100MEDIA/DJI_0568.JPG

Hotel App Golden Sun, Pefkohori, Pefkohori apartmani, Grčka letovanje 2023

HOTEL APP GOLDEN SUN –  je po svojoj lokaciji, privatnosti, blizini mora (oko 130 metara) kao I centra (oko 200 metara), jedan od najtraženijih objekata u Pefkohoriju. U  sklopu hotela-apartmana nalazi se recepcija, BAZEN, pool bar, I izuzetno lepi I moderni studiji i apartmani. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji, 1/3+1 studiji, kao I trokrevetni apartmani i 1/3+1 apartmani, koji se nalaze na prvom spratu ove prelepe vile. Izuzetna za porodice sa decom, kao i za parove i individualne turiste i prijatelje.

Sadržaj 1/2 i 1/3 STUDIA: Kuhinja koja ima frižider, rešo na struju, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje, kupatilo, francuski ležaj dimenzija 190x145cm (1/3 studio poseduje i sofu za jednu osobu), orman, toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje. 

Sadržaj 1/3+1 STUDIA: Kuhinja opremljena:frižider, rešo na struju, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje , kupatilo, francuski ležaj i sofa na razvlačenje, orman, toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje. 

Sadržaj 1/3 i 1/3+1 APP: Soba za spavanje sa dva standard spojena ležaja, jedna sofa u kuhinjskom delu (a kod app 1/3+1 je tu sofa na razvlačenje), kuhinja opremljena: frižider, rešo na struju, aspirator, posuđe i pribor, mali sto za ručavanje , kupatilo, orman, toaletni sto sa ogledalom, noćni stočić, SAT/TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje. 

*ZAMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA POLA SMENE.                                                                                           
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA JE UKLJUČENO U CENU;  
*WI FI INTERNET KONEKCIJA DOSTUPNA – BESPLATNO  

 

Lokacija: Objekat se nalazi blizu plaže, na oko 100 metara udaljenosti od plaže.

Opis: Diana je hotel apartmanskog tipa, raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta), studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet), kao i dupleks apartmanima predviđenim za smeštaj četiri osobe (dve spavaće sobe, svaka sa po dva standardna kreveta, s tim da se samo u jednoj od soba nalaze TV i klima uređaj, trpezarijski deo sa stolom za ručavanje i rolo čajnom kuhinjom).

Svi studiji i apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni na visokom prizemlju, prvom i drugom spratu i poseduju rolo čajnu kuhinju opremljenu za predviđen broj osoba koja se u studijima nalazi u hodniku ili u spavaćoj sobi, TWC i peškire, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje. Na drugom spratu vile nalaze se novoizgrađeni studiji, završeni u aprilu 2017. godine, orijentisani ka dvorištu ili ka moru.

Gosti su obavezni da se pridržavaju hotelskih pravila. Kuhinje u studijima i apartmanima nisu predviđene za spremanje jela sa teškim ili neprijatnim mirisima. Gostima četvorokrevetnih apartmana je obezbeđen parking prostor za putnička vozila visine do 165cm.

Lokacija: Vila se nalazi na oko 60 metara udaljenosti od plaže.

Opis: Vila raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna kreveta) i studijima predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet).

Svi studiji su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni na drugom spratu i poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Lokacija: Objekat se nalazi na oko 300 metara udaljenosti od plaže.

Opis: Petridis je hotel apartmanskog tipa, smešten u okruženju uređenog, negovanog dvorišta sa puno zelenila. Raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve i tri osobe (grčki bračni i standardni krevet kao i tri standardna kreveta).

Odličan izbor za porodice sa decom.

Svi studiji i apartmani su klimatizovani (uz doplatu), smešteni su na prvom spratu i poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

U okviru svojih sadržaja vila Petridis nudi i restoran grčke i internacionalne kuhinje, recepciju, Tv salu, sto za bilijar, kao i otvoreni bazen sa ležaljkama u veoma prijatnom okruženju. Korišćenje ležaljki uz bazen vile Petridis je dozvoljeno samo uz konzumaciju pića kupljenog u baru hotela.

Lokacija: Vila se nalazi blizu plaže, na udaljenosti od oko 50 metara.

Opis: Vila raspolaže kompletno renoviranim, moderno uređenim apartmanima predviđenim za smeštaj četiri osobe (grčki bračni krevet u spavaćoj sobi, dok je drugi bračni krevet u prostoriji u kojoj je smešten i pultom odvojen kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba). Postoji mogućnost korišćenja pomoćnog kreveta.
Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su u prizemlju i na prvom spratu vile i poseduju kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje. Odličan izbor za porodice sa decom.

            

Pored apartmanskog smeštaja u ponudi je i hotelski smeštaj koji nude usluge polupansiona, na sledećim linkovima pogledajte ponudu:

Halkidiki  hoteli – sopstveni prevoz pretraga 1.

Halkidiki hoteli- sopstveni prevoz pretraga 2.

ONLINE REZERVACIJA GRČKA LETO

Na prvom prstu poluostrva Halkidiki, Kasandri, 107 km jugoistočno od Soluna nalazi se popularno letovalište Pefkohori, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, Okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Krase ga prelepa crkva, stari trg, uličice sa rascvetalim limunovim stablima, duga peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, šetalište pored morakoje u večernjim časovima postaje centar svih zbivanja sa brojnim tavernama, restoranima, picerijama i barovima. Osim letovanja u klimatizovanim apartmanima, možete Grčku upoznati i na drugačiji način. Fakultativni izleti organizuju se svakoga dana, tako da možete obići Svetu Goru, osetiti neverovatnu lepotu Meteora ili krstariti zalivom Toroneos (poluostrvo Halkidiki). Dođite i uživajte u Pefkohoriju a svakako je ovo mesto i naša preporuka za leto.