Opisi smeštaja koji su u našoj ponudi :

Vila Vieni 

Sve sobe imaju: garderober, noćni stočić, telefon, klima uredjaj, sobni sef (gratis), terasu sa garniturom za sedenje i tendom..Vila Vieni je udaljena od plaže oko 30m (nalazi se u drugoj ulici od mora), a od centra pet minuta hoda. Apartmani su prostrani ukusno namešteni i izuzetno čisti. Ljubazni domaćini, koji pričaju srpski jezik, stoje vam na raspolaganju. U prizemlju je recepcija sa garniturom za sedenje. Supermarket je preko puta vile, a u neposrednoj blizini su pekare, nekoliko restorana, poslastičarnica kao prodavnice sa raznovrsnom robom. Vila je opremljena wifi internetom na svim spratovima. Sve terase su sa tendom i garniturom za sedenje. Smeštaj je apartmanski, kuhinja je u izdvojenoj niši. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 150m od vile(besplatan).

Tip smeštaja:

1/2 studio: Dvokrevetni apartmani su sa dva standarna ležaja (širine cca 90 cm). Opremljena kuhinja je izdvojena.

1/3 studio: Trokrevetni apartmani sa tri standardna ležaja (širine cca 90 cm) od kojih su dva spojena u francuski. Opremljena kuhinja je izdvojena.
1/4 apartman: četvorokrevetni apartman sastoji se od spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan standardan ležaj, a u opremljenoj kuhinji se nalazi sofa na razvlačenje.
11-Vienni-6
Vila Asterias – Paralia – Odlična lokacija vile (na minut hoda od plaže), lepo uređeno dvorište sa prepoznatljivim palmama, čisti i lepi apartmani sa dobrim terasama, ljubazni domaćini . Ovo su samo neki od razloga zašto je ovo omiljena vila za letovanje naših gostiju već više od 10 godina. Do plaže koja je u ovom delu Paralije najšira, vila je udaljena oko 80 metara, a od centra letovališta oko šest minuta hoda. Supermarket i pekara su u neposrednoj blizini, a u blizini je i market Lidl. Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima, liftom, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Sve terase imaju tendu. Sobe su raznovrsne od trokrevetnih studija koje mogu koristiti dve do četiri osobe, do velikih petokrevetnih i šestokrevetnih duplex apartmana koji se nalaze na prvom i poslednjem spratu, dolazi se liftom, imaju prostranu terasu sa pogledom na Paraliju i Olimp. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 50m od vile(besplatan).
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: kupatilo, TV, kuhinju sa aspiratorom, toaletni stočić, garderober, roletnu, terasu sa garniturom za sedenje i tendom.
1/2-3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/4-5 apartman: petokrevetni apartman je tipa duplex sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom. U prvoj spavaćoj sobi se nalazi jedan francuski ležaj (140cm) i jedan standardni ležaj (90cm), u drugoj se nalaze dva standardna kreveta (90cm).
1/5-6 apartman: šestokrevetni apartman je tipa duplex sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom. U obe spavaće sobe se nalazi po jedan francuski ležaj (140cm) i jedan standardni ležaj (90cm) klima-uređaj i TV, kuhinja je izdvojena i pored standardne opreme ima veći frižider.

12-Asterias-11

Vila Orfeas – Paralia – Nalazi se preko puta plaže na samoj promenadi. Vilu preporučujemo svima koji žele dinamičan odmor. Svi veliki apartmani, kao i par soba imaju direktan pogled na more. U prizemlju je prodavnica, a u neposrednoj blizini su supermarket, pekara, kafei i restorani.

Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima. U prizemlju je recepcija, pored koje se nalazi prostorija gde gosti mogu da ostave prtljag prilikom smene, kao i toalet. Kuća ima lift. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 300m od vile(besplatan).
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: kupatilo, TV, kuhinju sa aspriatorom, zavesu, toaletni stočić, garderober, terasu sa garniturom za sedenje.
1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) ili dva standardna ležaja (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/4 apartman: četvorokrevetni apartman je tipa duplex sa dve spavaće sobe i odvojenom kuhinjom. U obe spavaće sobe se nalazi po dva standardna ležaja (90cm), opremljena kuhinja je izdvojena. Direktan pogled more.
1/5 apartman: prostrani petokrevetni apartman u dnevnom boravku ima 1 fransuski ležaj i jedan standarni ležaj (90cm), u drugoj sobi su dva standardna ležaja (90cm). Apartman ima jednu klimu. Direktan pogled more.
Popusti:
jedno dete do 6 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj

13 -Orfeas-5

Vila Metaxia – Paralia –  se nalazi u mirnom delu Paralije na oko 2 minuta hoda do plaže. U blizini kuće se nalazi mali park. Kuća ima wifi, prostor za stvari, tuš i wc za goste koji čekaju vreme povratka kada su smene. Dvokrevetne sobe su tipa studio. Trokrevetne su tipa apartman sa izdvojenom kuhinjom. Sobe se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu. Svaka soba ima opremljenu kuhinju, rešo sa 2 ringle, frižider, aspirator, posuđe i u njoj se nalazi manji trpezarijski sto , kupatilo, sopstvenu terasu. Opremljene su ac, tv, ogledalom, noćnim stočićem, garderoberom. U dvokrevetnoj sobi se nalaze 2 ležaja standardne širine(90 cm). U trokrevetnoj sobi se nalaze 1 ležaj standardne širine(90 cm) i 1 francuski ležaj (140 cm). Napomena: upotreba klime se plaća 5 € dnevno na licu mesta.
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: kupatilo, TV, kuhinju sa aspiratorom, toaletni stočić, garderober, roletnu, terasu sa garniturom za sedenje.
1/2-3 studio: dvokrevetni studio poseduje dva standardna ležaja (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/2-3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.

14 -Metaxia-Paralija-Grcka-Leto-2019-Holiday-17

Vila Elit 1 ima odličnu lokaciju(na svega minutipo do plaže) u mirnom delu Paralije. U samoj blizini se nalazi veliki supermarket, pekara kao i veliki broj prodavnica, restorana, picerija, kafea, poslastičarnica… Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima, liftom, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Sve terase imaju tendu. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 50m od vile(besplatan).
Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: garderober, noćni stočić, telefon, klima uredjaj, terasu sa garniturom za sedenje i tendom..
1/2 studio: Dvokrevetni apartmani su sa dva standarna ležaja (širine cca 90 cm) ili 1 francuski ležaj (140cm). Opremljena kuhinja.
1/3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
Popusti:
jedno dete do 6 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj

15 -Elit-1-5

 

Lokacija: Vila Odyssia nalazi se  pored škole, u glavnoj pešačkoj zoni, na 20 metara od plaže i na 150 metara od crkve.

Sadržaj vile: Sve smeštajne jedinice se nalaze na spratu vile: na prvom ili drugom spratu. U ponudi imamo jedanaest dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorokrevetnih studija i četvorokrevetnih i petokrevetnih dupleksa. Vila ima obezbeđen prostor za ostavljanje prtljaga poslednjeg dana. Vila nema parking i nema lift. Za sve koji vole da svoj odmor provedu u centru svih dešavanja nadomak plaže, vila Odyssia je pravi izbor.

Sadržaj soba: Svi trokrevetni studiji su opremljeni jednim francuskim krevetom i jednim standardnim krevetom, dok su dvokrevetni i četvorokrevetni studiji opremljeni singl krevetima. Četvorokrevetni i petokrevetni dupleksi se sastoje od dve spavaće sobe i kuhinje. U dupleksima ima dva LED TV-a (u svakoj sobi po jedan) i jedan klima uređaj (u jednoj od soba). Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (mini električni šporet (rešo sa jednom ringlom), frižider, posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, klima uređajem koji se doplaćuje 5 eura po danu, WiFi (slabog protoka), LED TV-om, terasama sa garniturama za sedenje. Dupleksi su jako prostrani i oni su opremljeni velikim frižiderima. Eco duplex ima istu opremljenost, naziv economy ima jer jedna, od dve spavaće sobe, nema terasu već samo otvor za ventilaciju. Druga soba ima normalnu terasu. U smeštajnim jedinicama nema peškira. Promena posteljine je na 5 dana, dok gosti samostalno održavaju higijenu tokom boravka.

Napomena:

Usled nestabilnih cena električne energije u Grčkoj vlasnici smeštaja zadržavaju pravo da promene cene najma klima uređaja tokom turističke sezone.

1vila_Odisija-26

Vila Samaras

se nalazi u mirnijem kvartu Paralije, u delu prema Olimpik Biču. U blizini vile nalazi se veliki supermarket. Udaljena je 120m  od plaže i oko tri minuta šetnje  od gradske crkve.   Raspolaže prostranim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i petokrevetnim dupleks apartmanima na I i II spratu. Svi studiji i apartmani su klimatizovani (upotreba klime plaća se 5 eur dnevno po studiju),  imaju TV, opremljenu kuhinju, kupatilo i velike terase. Vila poseduje prostor za odlaganje stvari i kupatilo koje gosti mogu da koriste poslednjeg dana boravka. Gostima je na raspolaganju Wi- Fi internet (agencija nije odgovorna za brzinu i kvalitet interneta). 

2 samaras

Hotel Hellas  apartmanskog tipa, nalazi se na oko 150m od plaže. Hotel raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc, klima uređaj (uz doplatu), TV, peškire, terasu. Promena posteljine i peškira je na 5 dana. SADRŽAJ hotela: recepcija, restoran, bar, lift i besplatno korišćenje interneta. Takođe poseduje posebnu rampu i twc za goste sa posebnim potrebama u kolicima.

Za goste hotela postoji mogućnost doplate polupansiona (doručak i večera) po ceni 13€ po osobi. Deca starosti do 6 godina ne plaćaju ishranu.

3 helas

 

Vila Valentina se nalazi u centru Paralije, na svega oko 50m od plaže i na oko 100m udaljenosti od crkve. Iako je kuća višespratna, do soba se dolazi lako, jer poseduje lift. Kuća poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao i četvorokrevetne i petokrevetne apartmane sa osnovno opremljenom kuhinjom sa frižiderom, rešoom, posuđem i escajgom srazmerno broju ležajeva, kupatilom i terasom. Svaka soba poseduje kablovsku TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. U prizemlju kuće se nalazi doktorska ordinacija koja radi 24h dnevno. Promena posteljine je jedanput u toku boravka, a u vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta. Apartmani u centru Paralije na samo 50m od plaže. Blizina centra i plaže učiniće vaše letovanje još prijatnijim.

4 vila-valentina

 

Vila Ana se nalazi u Paraliji, na oko 150 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže lepo uređenim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim dupleks apartmanima smeštenim u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. U sklopu vile, ranije poznate kao vila Rea, nalazi se i izdvojeni objekat u zadnjem delu dvorišta koji je cenovno izdvojen kao bungalov. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljeno kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Promena posteljine je jedanput u toku boravka, vila ima toalet sa tušem za poslednji dan boravka kao i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

5 -vila-ana

Vila Kostas se nalazi u centralnom delu Paralije, na oko 100 metara udaljenosti od plaže i u blizini Lidl marketa. Ovaj objekat raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i petokrevetnim i šestokrevetnim apartmanima. Studiji su smešteni na drugom spratu dok se apartmani nalaze u prizemlju. Svaka smeštajna jedinica poseduje osnovno opremljenu kuhinju, nedavno renovirano kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana dok se promena posteljine vrši jedanput u toku boravka. U vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta a ima i sopstveni parking prostor.

Lokacija: Nalazi se u centru Paralije nedaleko od crkve, na samo 80 m od plaže.

6 a-kostas

Vila Afroditi je svakako kuća koju izdvajamo po kvalitetu i preporučujemo za goste koji vole da i na odmoru uživaju u komforu. Apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, mini šporet (sa rernom), velike frižidere sa zamrzivačem, peglu, dasku za peglanje, Total TV (sa srpskim kanalima). 

Tip smeštaja:

1/4 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja sa bračnim ležajem (trosed), a u spavaćoj sobi dva obična ležaj.

1/5 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja sa sa bračnim ležajem (trosed) i jedan običan ležaj, a u spavaćoj sobi bračni ležaj (nešto manji) i jedan običan ležaj.

1/6 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, bračni ležaj (trosed) i jedan običan ležaj, u drugoj prostoriji bračni ležaj i bračni ležaj (trosed).

1/6+1 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, bračni ležaj (trosed), jedan običan ležaj i fotelja na razvlačenje, jedan običan ležaj,  u drugoj prostoriji bračni ležaj i bračni ležaj (trosed).

1/7 apartman – u jednoj prostoriji kuhinja, dva kanabea na razvlačenje, u drugoj prostoriji bračni i običan ležaj.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.

Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira – BESPLATNO.

LOKACIJA: Vila se nalazi na 100 m od poznate gradske plaže u blizini poznate diskoteke “Omilos”. USLUGA: Najam studia. SMEŠTAJ: Vila raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studiima koji se nalaze na prvom spratu i sadrže kompletno opremljenu kuhinju, TWC, fen, klima uređaj (uz doplatu), LCDTV i terasu. Promena posteljine je na 5 dana. SADRŽAJ: Vila poseduje lift. Vila ne poseduje peškire

7 vila-afroditi

VILA ATLANTIS PARKVIEW, PARALIA

Položaj: Vila se nalazi u centralnom delu mesta, udaljena je oko 100 metara od mora i nalazi se između dva parka. Od Lidl-a je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. 

Sadržaj: Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima u prizemlju i na drugom spratu. Takođe, vila ima recepciju i dvorište. 

Smeštaj:  Svaka smeštajna jedinica ima opremljenu kuhinju sa elementima i posuđem za osnovno pripremanje i konzumiranje hrane za predviđeni broj osoba, kupatilo sa TWC-om, terasu, TV i klima uređaj.

DCIM/108MEDIA/DJI_0151.JPG

 Lokacija: Vila Ziskos se nalazi na samoj obali mora, u centralnom delu Paralije. Usluga: Najam studia i apartmana. Smeštaj: Vila raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studiima kao i 1/2+1 i 1/3 apartmanima. Svi poseduju kompletno opremljeniu kuhinju, twc, TV, klima uređaj i terasu. Promena posteljine i peškira na 5 dana. Sadržaj: Besplatno korišćenje interneta. 

9 ziskos 

Vila Ivet, novijeg datuma, veoma kvalitetan objekat, nalazi se na svega 100 metara od plaže, u samom centru Paralije i u blizini prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja po kojima je ovo letovalište pozbato. Kuća je već dugi niz godina u našoj ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. Takođe, pored objekta je park sa sadržajima za decu.

Kuća ima lift i recepciju. Raspolaže moderno opremljenim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze na prvom i trećem spratu. Svaki studio poseduje osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (7 evra dnevno). Smeštajne jedinice nemaju peškire, a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Kuća nema sopstveni parking.

Vila Kiriaki, renovirana pre nekoliko godina, nalazi se na 120 metara od plaže, u samom centru Paralije i u blizini prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Kuća je već dugi niz godina u našoj ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. Takođe, pored objekta je park sa igralištem za decu.

Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Studija u prizemlju su u izdvojenom objektu koji se nalazi u dvorištu koje koriste samo gosti koji u njima borave. Imaju najveću privatnost, mir i već pomenuto dvorište što ih čini posebno pogodnim za porodice sa malom decom.

Svaki studio poseduje osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu ili terasni prostor sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno). Smeštajne jedinice nemaju peškire, a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Kuća nema sopstveni parking, ali gosti mogu uz doplatu da koriste parking susednog hotela (nije moguća rezervacija unapred).

Vila Teo se nalazi na fantastičnoj lokaciji, oko 40 metara od plaže (prelazi se ulica) i oko 150 metara od centra Paralije i svih prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Najbliži market je udaljen nepunih 50 metara. Zbog blizine plaže posebno je privlačna porodicama sa malom decom.

Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na drugom spratu i okrenuti su ka moru (bočni pogled na more, cenovno su odvojeni) ili ulici.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno). Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila nema sopstveni parking, ali na nepunih 100 metara udaljenosti postoji veliki javni parking koji se ne plaća.

Vila Teo New se nalazi na fantastičnoj lokaciji, oko 40 metara od plaže (prelazi se ulica) i oko 150 metara od centra Paralije i svih prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Najbliži market je udaljen nepunih 50 metara. Zbog blizine plaže posebno je privlačna porodicama sa malom decom.

Vila raspolaže renoviranim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze na trećem spratu naše vile Teo. Okrenuti su ka moru (bočni pogled na more, cenovno su odvojeni) ili ulici.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno). Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila nema sopstveni parking, ali na nepunih 100 metara udaljenosti postoji veliki javni parking koji se ne plaća.

Vila Atlantis Inn je kvalitetan objekat koji se nalazi na izuzetnoj lokaciji, oko 100 metara od plaže i oko 200 metara od crkve, u centru Paralije i u blizini svih prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Tačno prekoputa objekta je park za decu što ga zajedno sa blizinom plaže čini posebno privlačnim porodicama sa malom decom.

Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze na drugom spratu i većina gleda na ulicu.

Svaki studio poseduje osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (7 evra dnevno). Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. Na raspolaganju je i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila nema sopstveni parking.

Kuća na svega 100 metara od plaže, u centru letovališta, kao i odličan domaćin, garancija su dobrog i kvalitetnog odmora.

Ponuda – hoteli :

Olimpska-regija/hoteli leto 2023 sopstveni prevoz 1. 

Olimpska-regija/hoteli leto 2023 sopstveni prevoz 2.

ZA DETALJNIJE CENOVNIKE I SMENE, AUTOBUSKI / SOPSTVENI PREVOZ NAS KONTAKTIRAJTE  ili nam prosledite a mi ćemo vam poslati ponudu u skladu sa vašim potrebama…  
ONLINE REZERVACIJA GRČKA LETO

Paralija obiluje peščanim plažama sa sitnim belim peskom tako da predstavlja jedno od najtraženijih mesta kako za porodice sa decom tako i za mlade željne nezaboravnog letovanja sa noćnim provodom. Paralija nudi sve što vam je potrebno za odmor i dobar provod, mnostvo prodavnica, restorana, kafića i diskoteka. Paralija važi za mesto u koje radi noćnog provoda dolazi kako cela Olimpska rivijera tako i čitava severna Grcka. Centar zabave severne Grčke, Paralija je raj za ljubitelje noćnog provoda sa nekoliko ogromnih diskoteka u kojima provod traje do ranih jutarnjih časova.